Jasa

Produk ngarobih

Salaku pabrik profesional pikeun lanté sareng témbok, DEGE Industry Inc tiasa nyayogikeun rébuan desain lantai sareng témbok pikeun nyumponan kabutuhan sababaraha pasar di panjuru dunya. Éta ogé nyayogikeun jasa OEM, sapertos nempelkeun mérek konsumén sareng mérek dina karton sareng Bagian tukangeun témbok atanapi témbok.

1

Dukungan Agén Brand

2

Salaku éksportir profesional lantai sareng tembok, ngadukung palanggan pikeun muka pasar mangrupikeun palayanan penting. DEGE nyayogikeun alat pamekaran pasar gratis pikeun agén mérek, sapertos baju merek sareng kantong, katalog, rak tampilan, conto, bungkus mérek, alat instalasi, jst.

Dukungan Angkutan

Dugi ka ayeuna, bahan lantai sareng témbok kami parantos diékspor ka langkung ti 60 nagara sareng daérah, janten kami kenal sareng sagala rupa pasar sareng produk. Dina raraga nyayogikeun palanggan kalayan jasa transportasi anu gancang sareng merenah, kuring nyayogikeun solusi jasa transportasi hiji-hiji.

Perusahaan urang gaduh sejarah panjang kerjasama sareng perusahaan pengiriman barang internasional sareng transportasi utama. Kami bakal milih perusahaan angkot anu cocog numutkeun kabutuhan pelanggan, sahingga palanggan tiasa ngaraosan jasa transportasi anu lancar.

3

Rojong bijil

4

Salaku lanté propésionals sareng témboks bahan hiasan supplier, urang gaduh langkung ti 10 taun pangalaman ékspor sareng gaduh pamahaman lengkep ngeunaan pasar anu béda. Kami tiasa nyayogikeun sertipikat ieu pikeun clearance konsumén, sapertos kontrak, daptar bungkus, faktur, tagihan lading, sertipikat asal (FOME A, FORM E, FORM B, FORM P, FORM F, FORM N, FTA), Fumigation Certificate , Sertipikat Phytosanitary, sertifikasi Kedubes, FSC, CE, Soncap sareng sajabina.