Kontrol Kualitas

Ngalangkungan Kualitas Produk

Salaku panyayogi profesional pikeun lantai sareng bahan témbok, kontrol kualitas ketat penting pikeun pamekaran perusahaan. Kituna, urang gaduh pamariksaan komprehensif ku departemen pamariksaan kualitas sareng pamariksaan acak ku inspektur kualitas pihak katilu dina prosés produksi lantai.

image1
image2

Ngalangkungan Kualitas Produk

Candak di lantai SPC salaku conto. Dina tahap munggaran ékstrusi, unggal 10-30 menit, departemén inspeksi kualitas bakal mariksa ukuran, goresan permukaan, sareng rumus produk semi-réngsé.

image3

Ngalangkungan Kualitas Produk

Léngkah kadua pikeun nguji gloss tina lantai spc. Kusabab pasar anu béda gaduh syarat anu béda pikeun permukaan gloss tina lantai spc, kami bakal nganggo fotométer pikeun nguji unggal angkatan sareng ngabandingkeun sareng sarat kontrak.

image4

Ngalangkungan Kualitas Produk

Léngkah katilu ngadeteksi ukuran sareng bénten jangkungna lantai. Kusabab kanyataanna seueur nasabah parantos ngagaleuh lantai sateuacanna, urang kedah nyocogkeun ukuranana sateuacan ukuranana diperyogikeun, sahingga dua angkatan barang tiasa dirakit tanpa masalah.

image5

Ngalangkungan Kualitas Produk

Kadua, salaku salah sahiji pamariksaan anu hadé, tés bédana jangkungna, ieu mangrupikeun bagian anu paling penting tina pamariksaan lanté, anu sacara langsung mangaruhan kualitas penampilan produk sareng ogé ngritik naha suplai éta propésional.

Kontrol kualitas témbok

image6

Sacara umum, WALL dibagi kana tembok témbok jero rohangan sareng outdoor. Panel témbok katingali saderhana, tapi henteu gampang milih. Pikeun milih panel témbok anu saé sareng murah, anjeun kedah terang kumaha parios kualitasna. Salaku produsén témbok propésional, kami mariksa sadaya aspek produksi pikeun mastikeun kualitas stabil tina témbok urang.

image7

Kontrol kualitas témbok

Mimiti, warnana, sabab panél témbok didamel tina pilem warna palastik, anu nyababkeun unggal sakumpulan warna langkung kirang béda dina warna. Dina urutan pikeun nyingkahan béda warna ageung, urang bakal ngantunkeun conto pikeun babandingan dina unggal angkatan.

image8

Kontrol kualitas témbok

Kadua, deteksi ukuran, kusabab ukuran anu bénten-bénten bakal ngagunakeun jumlah bahan baku anu béda, langsung mangaruhan harga panel témbok. Sareng ukuranana langkung ageung, langkung ageung kandelna, panel témbokna bakal kuat

image9

Kontrol kualitas témbok

Teras pasang sareng uji, panel témbok mangrupikeun pamasangan konci, éta kedah dirakit sareng diuji sateuacan angkat ti pabrik pikeun mastikeun yén témbok anu ditampi ku palanggan pikaresepeun. Seueur nasabah asing resep ngagaleuh sareng masangna nyalira. Pamariksaan pabrik penting pisan.

image10

Kontrol kualitas témbok

Anu terakhir nyaéta pamariksaan kualitas internal tina panél témbok, anu tahan seuneu, tahan cai, sareng tahan UV. Pastikeun jangka panjang sareng aman nganggo panel témbok