Naha Kaseueuran Jalma Milih Lantai SPC?

800x400

Lantai plastik batu SPCdidamel tina polimér polvinil klorida sareng résin salaku bahan baku utami. Saatos palastik suhu luhur tina lambaran anu diekstrusi, opat rolénna calénder sareng panaskeun lapisan hiasan pilem warna sareng lapisan tahan aus, sareng diolah ku garis produksi cet palapis UV anu didinginkan ku cai. Éta henteu ngandung formaldehida logam beurat sareng zat anu ngabahayakeun, sareng éta 100% lantai anu ramah lingkungan tanpa formaldehida.

Salaku jinis bahan hiasan taneuh anu anyar, Lantai batu-plastik SPCngembang kalayan tingkat anu luhur pisan unggal taun sareng dianggo dina seueur bidang sapertos TK, sakola, rumah sakit, subway, gymnasium, beus, sareng bandara. Lantai SPC ngagaduhan kaunggulan anu hadé tibatan bahan hiasan lantai sanésna, sareng parantos dikenal sareng diaplikasikeun dina bidang perkakas.

Duanana Lantai SPC jeung lanté atosaman, tapi hargana henteu sami tingkat. Harga lantai kai padet relatif luhur. Harga tinaLantai SPC langkung cocog pikeun masarakat umum sareng langkung caket ka masarakatna. Lantai SPC gampang diletak, henteu diperyogikeun keel, teu aya gelut, henteu seam, teu aya noise anu teu normal.

Kauntungannana lantai kainyaéta kelas anu luhur sareng langkung elastis, anu saluyu sareng pangalaman anu seueur jalma parantos ngokolakeun mangtaun-taun. Nanging, kusabab ciri-ciri bahan kai éta sorangan, gampang pisan dipakena sareng beueus, sareng bakal katingali ngagedéan sareng réngkak upami dianggo lami. , Éta pisan henteu merenah pikeun ngaganti sareng ngalereskeun.

Lantai SPC ngagaduhan seueur kaunggulan, sapertos panyalindungan lingkungan anu luhur; tahan cai sareng beueus-buktina; serangga jeung mothproof; résistansi seuneu tinggi; nyerep sora anu saé; teu aya retakan, teu aya deformasi, teu perluasan termal atanapi kontraksi; harga murah; pamasangan gampang Pangropéa; henteu ngandung zat ngabahayakeun sapertos formaldehida, logam beurat, phthalates, sareng métanol. Karugian SPC nyaéta dénsitasna kawilang beurat, sareng biaya transportasi kawilang tinggi; kandelna rada ipis, janten aya sarat anu tangtu pikeun rata bumi dina ngabandingkeun.

Pangwangunan lantai plastik batu SPC langkung gampil, jaman pangwangunanna disingget, sareng biaya ngolahna kirang. Suku karasaeun raoseun, masihan jalma raoseun haneut sareng raoseun. Bahanna hampang, utamina cocog pikeun rekonstruksi gedong luhur atanapi imah-imah lami, sareng beuratna 1 / 20-1 / 30 tina beurat batu daérah anu sami. SPC ngagaduhan silih gentos, panyimpangan chromatic, sareng stabilitas pola langkung saé tibatan batu. Warna na euyeub, hiasanna langkung kuat, sareng pamilihan warna na langkung lega. Sora lantai langkung handap tina batu, leumpang langkung aman, sareng tiasa nyiptakeun lingkungan hirup anu langkung saé pikeun pangguna.


Pos waktos: Aug-31-2021