Naon Anu Kedah Anjeun Terang Ngeunaan Kotak Dek Komposit

1

Dekok kai-plastik DIY séri nunjukkeun gaya anu saé kalayan inohong leutik, anu langkung cocog pikeun paving di palataran atanapi balkon.

 

Mimiti, hayu urang tingali dina gaya produk:

7B07626344AF4C4AB205071F8DB0FA6A

Ieu sadayana produk sapotong. Kotak DIY digabungkeun dina rupa-rupa cara géométri, sareng pola-pola dina arah anu nangtung sareng horizontal ngalereskeun warna, cahaya sareng bayangan dina cara anu tepat. Ukuran produk na 300 mm X 300 mm.

 

Pikeun nembongkeun sababaraha gambar asli produk péri DIY paving:

The kai-plastik DIY séri ngagaduhan kaunggulan luar biasa tina instalasi sederhana, operasi gancang, henteu aya syarat prosés anu rumit, henteu kedah nganggo aksésoris pamasangan konvensional, sareng ngahémat waktos sareng biaya pamasangan. 

Kadang-kadang taneuh anu kedah diaspal henteu teratur pisan, ieu nalika produk séri DIY nunjukkeun bakatna. Anjeun tiasa ngagolérkeun daék sesuai daérah anu asli, sareng halamanna langkung alami sareng raoseun.

 

Salaku conto, gambar ieu:

4DE8BCCFA2BB0E3EBD578A935E149B39

Runut DIY-palastik kai ngagaduhan performa produk anu stabil, henteu aya retakan, teu aya gelut, sareng langkung kondusif pikeun saluran cai sareng ngahindarkeun akumulasi cai saatos hujan.

 

Pasang-pangropéa ogé saderhana pisan, kantun bersihkeun sapertos biasa, bahkan murangkalih tiasa ngokolakeunana kalayan gampang.

 

Plastik kai mangrupikeun bahan wangunan anu dibentuk ku ékstrusi serat kai sareng plastik dina proporsi anu tangtu. Éta ngagaduhan kaunggulan résistansi korosi, résistansi cai, tahan slip, sareng tahan aus. Éta bahan lantai luar anu pikaresep.


Waktos Post: Sep-03-2021