Naon WPC Cladding & Kumaha Cara Makéna?

7

WPC cladding mangrupikeun istilah arsitéktur. Éta ogé bahan wangunan anu ramah lingkungan anu utamina dianggo di luar ruangan. Pelapisan tiasa ningkatkeun insulasi sareng estetika gedong.

 

Salah sahiji kaunggulan panggedéna tina cladding nyaéta daya tahan sareng béaya rendahna. Éta tiasa dianggo salami 10-15 taun. Sistem pelapisan anu dipasang leres-leres ngabantosan gedong nolak keretakan anu disababkeun ku turun naek suhu anu ekstrem, sinar panonpoé, angin kenceng, sareng polutan udara (sapertos kapang). Pelapisan tiasa ngajagi bahan di handap tina pangaruh beueus anu disababkeun ku hujan sareng salju. Pelapisan ogé tiasa ningkatkeun rating seuneu pikeun gedong. Tés anu relevan sareng deklarasi pabeayaan ngabuktoskeun yén cladding urang ngagaduhan rating seuneu tina B1.

 

Sanaos kaunggulan struktural praktis ieu penting, arsiték sareng anu gaduh bumi ogé bakal milih bentuk sareng warna cladding numutkeun gaya, tékstur sareng warna pikeun nyiptakeun penampilan estetika anu unik.

 

Dibandingkeun sareng bahan cladding sanés, nganggo veneer WPC salaku cladding gaduh sababaraha kaunggulan.

1. Henteu kedah keusik atanapi ngégél unggal taun, anu tiasa janten prosés anu susah pikeun papan, utamina dina jaba anu hese dihontal.

2. cangkang sisikian kai anu beunghar sareng sipat anti fading sareng anti fouling anu hadé nyayogikeun éstétika anu éndah.

3. Béda sareng kai, éta didamel tina 95% pilem plastik didaur sareng chip kai didaur, sareng nyayogikeun jaminan 20 taun pikeun luntur sareng pewarnaan produk sareng proyek komérsial sareng padumukan.

 


Pos waktos: Aug-27-2021