Rising Star of Home Decor ——- Interior WPC Wall Panels

Témbok komposisi kai-plastik (WPC) dipikacinta pisan ku konsumén kusabab kinerja anu unggul, tahan kana retakan sareng deformasi, jst.

 

Naon WPC Tembok Panél?

Pinding témbok kai-plastikhenteu gampang cacad, tahan beueus, tahan serangga, gampang dibersihkeun, sareng ngagaduhan sipat panyalindungan lingkungan. Éndah sareng murah, rupa-rupa warna, sareng rupa-rupa aplikasi. Daripada bahan kai anti korosi, éta biasana dianggo pikeun pangaruh témbok tilu diménsi sareng hiasan témbok latar jero rohangan.

Dege fokus kana pamekaran sareng produksi palastik kai foamed PVC, anu mangrupikeun panilitian sareng pamekaran sareng produksi bahan palastik kai ramah lingkungan pikeun hiasan interior.

9.7

Kaunggulan tina panel témbok WPC:

1. perlindungan lingkungan:Panel témbok WPC mangrupikeun jinis bahan panyalindungan lingkungan anu énggal. Beungeutna henteu dicét ku cet, tapi didamel tina kai sareng plastik, anu ngirangan eusi zat ngabahayakeun sapertos formaldehida, sareng aman sareng ramah lingkungan.

2. Karugian relatif handap: panel témbok wpc kerung di jero, janten langkung seueur bahan tiasa disimpen, sareng hargana langkung terjangkau.

3. umur panjang jasa: Dibandingkeun sareng kai biasa, umur jasa panel témbok WPC tiasa saluhur 10-15 taun, anu ngaheéat pisan biaya sareng waktos ngagentos jati.

4. prakték Alus:Pinding témbok WPC gaduh kabisa pikeun kuat. Éta henteu ngan ukur tahan abrasi, ogé tiasa ngajagi témbok gedong, tapi ogé ngagaduhan rasa tilu diménsi sareng lapisan, kalayan suhu anu tetep, pangurangan sora, sareng panangtayungan radiasi. , Tiasa ogé ngaluyukeun hawa, tahan maké sareng tahan résistansi sareng fungsi sanésna.

5. hiasan Alus:Panel témbok WPC tiasa nganggo daérah fungsional anu béda-béda pikeun ngahias gaya sareng cita rasa anu béda, sareng tiasa ngaharmonisikeun sareng ngahijikeun gaya umum, anu mangrupikeun tampilan anu hadé tina gaya unik sareng rasa kamar. Ku alatan éta, panel témbok sacara gembleng ngagaduhan pangaruh hiasan anu saé.

 


Waktos Post: Sep-07-2021