Warta

  • Rising Star of Home Decor——-Interior WPC Wall Panels

    Rising Star of Home Decor ——- Interior WPC Wall Panels

    Panel témbok komposisi kai-plastik (WPC) dipikacinta pisan ku palanggan kusabab performa anu unggul, résistansi kana retakan sareng deformasi, sareng sajabana Naon Panel Tembok WPC? Pinding témbok kai-plastik henteu gampang dibentuk, tahan lembab, buktina serangga, gampang dibersihkeun, ...
    Maca deui
  • What You Should Know About Composite Deck Tiles

    Naon Anu Kedah Anjeun Terang Ngeunaan Kotak Dek Komposit

    Seri DIY decking kai-plastik nunjukkeun gaya anu hébat sareng sosok leutik, anu langkung cocog pikeun paving di palataran atanapi balkon. Mimiti, hayu urang tingali dina gaya produk: Ieu ...
    Maca deui
  • Why Most of People Choose SPC Flooring?

    Naha Kaseueuran Jalma Milih Lantai SPC?

    Lantai plastik batu SPC didamel tina polimér polvinil klorida sareng résin salaku bahan baku utama. Saatos palastik suhu luhur tina lambaran anu diekstrusi, opat rolénna kalénder sareng manaskeun warna pilem decora ...
    Maca deui
  • What Is WPC Cladding & How Is It Used?

    Naon WPC Cladding & Kumaha Cara Makéna?

    WPC cladding mangrupikeun istilah arsitéktur. Éta ogé bahan wangunan anu ramah lingkungan anu utamina dianggo di luar ruangan. Pelapisan tiasa ningkatkeun insulasi sareng estetika gedong. Salah sahiji kaunggulan pangbadagna tina claddi ...
    Maca deui
  • Marble SPC Flooring-Special Series For Decoration

    Marmer SPC Flooring-Special Series Pikeun Hiasan

    Naha beuki seueur jalma milih SPC Flooring SPC (batu plastik kompos) batu lanté plastik, disebut ogé inti inti vinil kaku nyaéta jenis lantai anu ramah lingkungan anu dikembangkeun dumasar ...
    Maca deui
  • What is the difference between DEGE WPC Decking and ordinary Wood Floor service life?

    Naon bédana antara DEGE WPC Decking sareng kahirupan jasa Lantai Kai biasa?

    Kai mangrupikeun salah sahiji bahan lantai paling populér, sareng urang tiasa ningalina di seueur tempat. Tapi dina waktos anu sami, lantai kai gaduh sababaraha kakurangan. Kontak sering sinar sinar ultraviolét sareng kalembaban bakal ngirangan umur jasa. Kai na ...
    Maca deui
  • New EIR Colors Coming Up-Hand Grip Oak

    Warna EIR Anyar Datang Up-Hand Grip Oak

    12 juta taun ka pengker, aya tangkal ek di dunya. Yunani kuno sareng Jérman nganggap tangkal ek salaku tempat cicing déwa-déwi na. Dina Celtic, "Druid" (Druid pastor) asalna tina kecap ek. Pesona tangkal ek narik penyair sareng pelukis dina ...
    Maca deui
  • WPC Exterior Wall Panel High Weatherability

    WPC Exterior Wall Panel Weatherability Tinggi

    Konsumén sering naroskeun ka kami naha panémbok luar tiasa tahan suhu luhur? Di dieu kuring tiasa ngajelaskeun sacara akurat yén panél témbok urang tiasa diisolasi dina usum suhu anu luhur sareng nyegah panas tina nyebarna dina usum hawa anu handap. Éta tiasa nolak suhu luhur ...
    Maca deui
  • Flooring Accessories-How many do you know?

    Asesoris Lantai-Sabaraha anjeun terang?

    Asesoris lantai mangrupikeun bagian anu diperyogikeun dina prosés pamasangan lantai interior. Henteu ngan ukur pikeun lantai kai, tapi ogé pikeun lantai plastik. Produk utama nyaéta T-molding, reducer, skirting, stair nosing, end-cap sareng concave / scotia. Maénkeun peran conceali ...
    Maca deui
123 Teras> >> Halaman 1/3