Panganyarna Co-Extrusion Solid WPC Decking Advanced Series

Pedaran pondok:

Bahan 7% SURLYN, 30% HDPE, 54% Bubuk Kayu, 9% Bahan Kimia
Ukuranna 140 * 23mm, 140 * 25mm, 70 * 11mm
Panjangna 2200mm, 2800mm, 2900mm atanapi Disesuaikan
Warna Areng, Rosewood, Jati, Kai Tua, Héjo Cahaya, Mahoni, Maple, Bulak
Perawatan permukaan Embossed, Kawat-brus
Aplikasi Taman, padang rumput hejo, balkon, koridor, garasi, kolam renang sakurilingna, jalan pantai, pemandangan, jsb.

Detil Produk

Paparan Warna

Pamasangan

Lambaran Téknis

Tanda Produk

Naon flooring 3D Embossing Composite?

Lantai 3D Embossing Composite mangrupikeun jinis produk komposit kai-plastik anu ramah lingkungan. Fénol kayu anu dihasilkeun nalika ngahasilkeun serat serat kapadetan tinggi ditambihan kana plastik didaur sareng ngalangkungan peralatan pelletizing pikeun ngajantenkeun bahan komposit kai-plastik, teras gugus produksi ekstrusi didamel kana lantai Plastik kai.
Permukaan nyaéta Pencét panas pikeun 3D Embossing permukaan kai asli, éta katingalina langkung alami.

Kauntungan Lantai Komposit:

(1) Waterproof sareng tahan uap-buktina. Dasarna ngajawab masalah yén produk kai gampang dibusuk sareng ngabareuhan sareng cacad saatos nyerep cai dina lingkungan anu lembab sareng cai, sareng tiasa dianggo dina lingkungan anu teu tiasa dianggo produk kai tradisional.
(2) Anti serangga sareng anti rayap, sacara efektif nyegah gangguan hama sareng manjangkeun umur jasa.
(3) Éta warni, kalayan seueur warna kanggo dipilih. Éta henteu ngan ukur ngagaduhan rasana kai alami sareng tékstur kai, tapi ogé tiasa ngarobih warna anu anjeun peryogikeun numutkeun kapribadian anjeun nyalira
(4) Éta ngagaduhan palastik kuat, tiasa ngawujudkeun modél individualisasi sacara saderhana, sareng pinuh ngagambarkeun gaya individu.
(5) Perlindungan lingkungan anu luhur, henteu aya polusi, teu aya polusi, sareng didaur ulang. Produkna henteu ngandung bénzéna, sareng kandungan formaldehida nyaéta 0,2, anu langkung handap tina standar EO. Éta standar panyalindungan lingkungan Éropa. Éta tiasa didaur sareng tiasa pisan ngahemat jumlah kai anu dianggo. Éta cocog pikeun kabijakan nasional pangwangunan berkelanjutan sareng nguntungkeun masarakat.
(6) Résistansi seuneu anu luhur. Éta tiasa efektif nahan seuneu, kalayan rating seuneu-buktina B1, pareum nyalira upami kahuruan sareng henteu ngahasilkeun gas beracun.
(7) Kamampuh damel anu saé, tiasa dipesen, direncanakeun, di ragaji, dibor, sareng permukaanna tiasa dicét.
(8) Pamasanganana saderhana, pangwangunanna merenah, teu diperyogikeun téknologi konstruksi rumit, sareng waktos sareng biaya instalasi disimpen.
(9) Teu aya retakan, teu aya pembengkakan, teu aya deformasi, teu aya perawatan sareng perawatan, gampang dibersihkeun, ngahémat engké biaya perbaikan sareng perawatan.
(10) Pangaruh anu nyerep sora anu saé sareng kinerja hemat énergi anu saé, ngajantenkeun hémat énergi jero rohangan dugi ka 30% atanapi langkung.

main
2

Struktur

structure-(1)
structure-(2)

Gambar Detil

application-1
application-4
application-2
application-5
application-3

Spésifikasi Dek WPC

Bahan 7% SURLYN, 30% HDPE, 54% Bubuk Kayu, 9% Bahan Kimia
Ukuranna 140 * 23mm, 140 * 25mm, 70 * 11mm
Panjangna 2200mm, 2800mm, 2900mm atanapi Disesuaikan
Warna Areng, Rosewood, Jati, Kai Tua, Héjo Cahaya, Mahoni, Maple, Bulak
Perawatan permukaan Embossed, Kawat-brus
Aplikasi Taman, padang rumput hejo, balkon, koridor, garasi, kolam renang sakurilingna, jalan pantai, pemandangan, jsb.
Jangka waktu hirup Domestik: 15-20 taun, Komérsial: 10-15 taun
Parameter Téknis Beban gagal fleksibel: 3876N (≥2500N)
Nyerep cai: 1,2% (-10%)
Seuneu seuneu: B1 Kelas
Sertipikat CE, SGS, ISO
Ngepak Sakitar 800sqm / 20ft sareng sakitar 1300sqm / 40HQ

Warna Sadia

Coextrusion-WPC-Decking-and-Wall-Colors

Coxtrusion WPC Decking Surfaces

Coextrusion-WPC-Decking-Surfaces

Pakét

package

Prosés Produk

production-process

Aplikasi

application-(1)
application-(3)
application-(2)
application-(4)

Proyék 1

IMG_7933(20210303-232545)
IMG_7932
IMG_7929(20210303-232527)
IMG_7928(20210304-115815)

Proyék 2

IMG_8102(20210309-072319)
IMG_8100(20210309-072314)
IMG_8101(20210309-072317)
IMG_8099(20210311-092723)

Proyék 3

IMG_7964
IMG_7965(20210303-235014)
IMG_7963
IMG_7962

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • about17Asesoris Wpc Decking

    L EdgeL Tepi Plastic clipsKlip plastik Stainless steel clipsKlip stainless steel Wpc-keelWpc keel

     

    about17Léngkah Instalasi Wpc Decking

    1 WPC-DECKING-INSTALL-WAY

    Kapadetan 1.35g / m3 (Standar: ASTM D792-13 Metode B)
    Kakuatan regangan 23,2 MPa (Standar: ASTM D638-14)
    Kakuatan fléksural 26.5Mp (Standar: ASTM D790-10)
    Modulus lentur 32.5Mp (Standar: ASTM D790-10)
    Kakuatan pangaruh 68J / m (Standar: ASTM D4812-11)
    Teu karasa Shore D68 (Standar: ASTM D2240-05)
    Nyerep cai 0,65% (Standar: ASTM D570-98)
    Ékspansi termal 42.12 x10-6 (Standar: ASTM D696 - 08)
    Tahan leueur R11 (Standar: DIN 51130: 2014)
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    PRODUK Hubungan