Sejarah & Budaya

Sejarah

history

Tuan Dou ngadegkeun perusahaan DEGE di Changzhou, utamina nyayogikeun lantai.

history

Mérek dagang DEGE didaptarkeun hasil, léngkah munggaran dina internasionalisasi

history

DEGE parantos ngahontal Sértipikasi ISO9001 sareng ISO14001.

history

DEGE nalungtik lantai SPC sareng panel témbok sareng diékspor ka Vietnam kalayan suksés.

history

DEGE showroom didirikan di pusat kota.

history

DEGE dimodalan di pabrik produk wpc

history

DEGE janten agén jukut jukut sareng ubin karpét

history

Perusahaan cabang DEGE didirikan dina 2019

history

Perusahaan DEGE dipindahkeun ka situs kantor anyar.

history

Perusahaan cabang DEGE didirikan di Shandong, anu utamina ngawaskeun kualitas dina prosés sadayana.

Kabudayaan

about17Nilai DEGE

Profésional:  Produk sareng jasa propésional pikeun nyugemakeun konsumén.

Palanggan Kahiji:  Pertimbangkeun tina sudut pandang palanggan, Nyayogikeun pangrojong pangsaéna pikeun palanggan, tumuh babarengan.

Karep:  Entong nyerah, optimis.

Kamampuhan Eksekutif :Ngartos, tujuan, ngalakukeun sadayana ku aturan.

Kajujuran:  Kajujuran sareng kaikhlasan, netepkeun jangji na.

Inovasi:  Wani ngabaru sareng nganut parobahan

Sadaya-unggul:  Palanggan, perusahaan sareng padamel ngabagi prestasi.

dege-value1
dege-value

about17Visi DEGE

Nyayogikeun solusi bahan hias terpadu pikeun sadaya kulawarga di sakumna dunya.

about17Misi DEGE

Hayu mérek DEGE kasohor di dunya.