Mdf Mould Kualitas Anu Saé pikeun Laminasi Lantai Kayu

Pedaran pondok:

MDF Moulding pikeun HDF Laminate Flooring. Éta didamel ku kertas hiasan sareng dewan MDF, teras ngalakukeun pembentuk fooring anu béda. Harga aksésoris lantai jenis ieu langkung mirah, desain warna-warni. Éta saé pisan pikeun importir Lantai sareng wholesalers


Detil Produk

Paparan Warna

Paparan Wangun

Tangga MDF

LEMBAR TEKNIKAL

Tanda Produk

Naon MDF Skirting?

MDF Skirting dilakukeun ku MDF board + Melamine Dekoratif kertas pencét panas. Janten ngagaduhan langkung warna desain pikeun palanggan milih

MDF hartosna dewan papan serat kapadetan sedeng. Éta tina serat pepelakan salaku bahan baku, nerapkeun résin urea-formaldehida atanapi résin sintétik anu sanés, sareng mencét dina kaayaan pemanasan sareng kaayaan mencét pikeun ngabentuk papan anu kapadetan kisaran 0,50 ~ 0,88g / cm3. Ku alatan éta, bahanna dicandak tina alam, sareng saatos didaur ulang, éta moal ngotorkeun lingkungan, sareng éta mangrupikeun bahan anu tiasa didaur ulang. Papan MDF salaku salah sahiji jinis bahan kai, Sadayana Ragam MDF Skirting tiasa didamel pisan gampang.

Nalika masang kamar, Kaseueuran jalma langkung resep warna Skirting cocog sareng lantai, Desain warna MDF Skirting parantos dilakukeun sareng kertas Hias Melamin, Sadayana awak terang éta ngagaduhan langkung seueur 1000 jinis warna, janten anjeun kedah kéngingkeun hiji jinis warna skirting anu cocog sareng lantai kamar anjeun .

Ayeuna, merk DEGE tiasa nyayogikeun MDF skirting, Scotia, Quarter Round, T-molding, Reducer, Stair nose, sareng sajabana.

1. Gampang dipasang
2. seueur warna
3. Rupa-rupa pilihan aksésoris lantai
4. Perlindungan lingkungan sareng didaur ulang
5. Kualitas luhur sareng harga Kompetitif

1
36
41
37
45
38
44
39
42
40
43

Spésifikasi

Bahan Modél MDF
Ngaran Modél MDF SKIRING, WALL BORD, REDUCER, T-MOLIDNG, CONCAVE, 1/4 ROUND, STAIRNose
Ukuranna Skirting: 2400x80x15mm

Skirting: 2400 * 60 * 12mm

Skirting: 2400x90x15mm

Skirting: 2400 * 100 * 15mm

Tangga-irung2400x55x18mm

Pangurangan: 2400x45x12mm

T-moulding: 2400x45x11mm

F Tungtung cap2400x35x12mm

L-tungtung cap: 2400 * 20 * 12mm

Kuartal-buleud: 2400x25x12mm

Garis SOCTIA / cekung: 2400 * 25 * 12mm

Garis SOCTIA / cekung: 2400 * 28 * 12mm

MOQ 100PCS
Warna  Ek abu, walnut coklat, céri emas, céri, hideung, bodas
Pakét Pakét batin: kantong plastik.
Pakét luar: palét ditutupan ku triplek atanapi karton teras waja pikeun kakuatan
atanapi ngarobih
Waktos pangiriman 20 dinten
Sertipikat CE \ SGS \ ISO9001
Aplikasi laminate flooring, hdf flooring, laminate flooring kayu, Piso laminado
Suhu Suhu luhur sareng handap

Paket sareng Loading

package-(1)
package-(4)
package-(2)
package-(5)
package-(3)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tangga MDF

    Brown-Walnut-MDF-StairsBrown-Walnut-MDF-TanggaTeak-Laminate-floor-StairsJati-Laminate-lantai-Tangga Red-Oak-Laminate-Flooring-StairsTangga Beureum-Ek-Laminat-Lantai Natural-Oak-staircaseTangga-alami-tangga Grey-Oak-MDF-Stairs-NoseGrey-Ek-MDF-Tangga-Irung Gray-Oak-Wood-StairsTangga Gray-Oak-Kai-Tangga

    mdf

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    PRODUK Hubungan