Exterior Wpc Panel Cladding 219.28mm

Pedaran pondok:

Merek

DEWÉ

Nami

WPC CLADDING WALL

Barang

CLADDING

Ukuran standar

Komponén WPC

30% HDPE + 60% serat kai + 10% aditif

Asesorisna

Sistem klip-gampang dipaténkeun

Detil Produk

Paparan Warna

Pamasangan

Rincian Téknis

Tanda Produk

Pidéo

1

Karakteristik béda bahan Paparan témbok éksternal

Panel témbok DEWI WPC tiasa dianggo pikeun komérsial sareng panggunaan Éksternal, cocog pikeun témbok bangunan énggal atanapi direnovasi. Salaku jinis bahan hiasan témbok énggal, kalayan fungsi tahan cai anu unik, warna anu sami sareng produk kai, pamasangan saderhana sareng pangropéa, éta lalaunan ditampi ku pasar salaku gaganti produk kai. Panel témbok kami didamel tina kombinasi unik tina kai daur ulang sareng plastik, anu ngagabungkeun penampilan tradisional kai sareng katahanan bahan komposit anu direkayasa, sareng ramah lingkungan sareng didaur ulang. Ieu ogé trend populér di dunya.

Panel témbok luar anu umum kalebet panels semén serat, panel aluminium-plastik, panel PVC, sareng bahan batu.
Kasaruaan
1. Hiasan alus
Papan semén serat, kai, sareng batu mangrupikeun warna alami, anu kawilang lumrah sareng saderhana. Papan WPC sareng papan logam didesain kalayan pola sapertos sisikian kai, sareng warna papan gantung na euyeub.
2. Jembar aplikasi:
Aranjeunna tahan ka tiis parah sareng panas, awét, anti ultraviolét sareng anti sepuh. Cai mibanda résistansi korosi anu saé pikeun daérah asam, alkali, uyah sareng beueus. Teu aya polusi, didaur ulang; kinerja lingkungan anu saé. Gampang dibersihkeun sareng ngaleungitkeun post-maintenance.
3. Kinerja seuneu:
Batu ngagaduhan kinerja seuneu anu pangluhurna, papan semén serat kelas A1, dituturkeun ku témbok gantung témbok luar PVC; indéks oksigén nyaéta 40, tahan seuneu sareng pareum nyalira tina seuneu; éta cocog sareng standar panyalindungan seuneu nasional B1 (GB-T8627-99), sedengkeun logam Pinggir luar témbok kelas B2, sareng pinding luar kai kedah dicét nganggo cet tahan seuneu pikeun nyumponan sarat panyalindungan seuneu.
4. Hemat énergi tinggi:
Sisi jero tina témbok gantung témbok éksternal WPC tiasa merenah pisan pikeun masang busa polistirén sareng bahan insulasi termal sanés, sahingga témbok éksternal insulasi termal langkung saé. Bahan insulasi termal sapertos nempatkeun lapisan "katun" dina bumi, sedengkeun papan WPC mangrupikeun "jas". Pinggir luar témbok luar mangrupikeun gabungan komposit tina poliuretan bahan insulasi termal sareng pelat waja logam. Pangaruh insulasi termal samentawis teu tiasa dibandingkeun, gumantung kana kandel bahan insulasi termal. Nanging, kalayan kandelna sami, poliuretan dua kali langkung épéktasi tibatan dewan bénzéna.
5. Parsial waterproof:
Panel témbok luar WPC dihubungkeun ku ngonci sareng ngagantung, anu tiasa maénkeun peran parsial waterproofing. Panel gantung logam sami.
6. Gampang dipasang sareng harga murah:
Sadayana konstruksi garing; gampang dipasang sareng teguh sareng dipercaya. Proyék hiasan ku témbok gantung témbok éksternal mangrupikeun skéma hiasan paling hemat tenaga kerja. Upami aya karusakan parsial, anjeun ngan ukur kedah ngagentos piring gantung anyar dina bagian ieu, anu saderhana, gancang sareng merenah pikeun dijaga.
7. Umur panjang jasa:
Batu ngagaduhan umur hirup anu pangpanjangna, papan semén serat langkung ti 50 taun, kai anti korosi langkung ti 30 taun, papan témbok luar WPC ngagaduhan umur jasa sahenteuna 25 taun, sareng permukaan na lapisan dua ko-ékstrusi kalayan Geloy ditambih. Kahirupan jasa produk langkung ti 30 taun. Upami cet fluorokarbon dianggo pikeun sising, éta tiasa tahan langkung ti 15 taun.

Gambar Detil

desc-(2)
desc-(1)
3
desc-(4)

Paparan Warna

color
icon (1)
Umur Panjang
icon (2)
Pangropéa Rendah
icon (3)
Teu aya Warping atanapi Splintering
icon (4)
Permukaan leumpang anu tahan tahan
icon (5)
Tahan corétan
icon (6)
Noda Nahan
icon (7)
Tahan cai
icon (8)
Garansi 15 Taun
icon (9)
95% kai daur ulang sareng plastik
icon (10)
Anti mikroba
icon (12)
Tahan seuneu
icon (11)
Instalasi Gampang

Parameter

Merek

DEWÉ

Nami

WPC CLADDING WALL

Barang

CLADDING

Ukuran standar

 

Komponén WPC

30% HDPE + 60% serat kai + 10% aditif

Asesorisna

Sistem klip-gampang dipaténkeun

Waktos pangiriman

Sakitar 20-25 dinten kanggo hiji wadah 20'ft

Pamayaran

30% setor, sésana kedah mayar sateuacan nganteurkeun

Pangropéa

Pangropéa gratis

Daur ulang

100% didaur ulang

Pakét

Palét atanapi pangemasan ageung

Surface Sadia

WPC-cladding-Sanding-surface
WPC-cladding-Wood-Grain-surafce

Tés Kualitas

Quality-Test-1
Quality-Test-2
Quality-Test-3

Prosés Produksi Wpc Wall Wall

production-process

A. kai plastik PE ayeuna mangrupikeun jinis kai plastik anu paling seueur dianggo di dunya, nyaéta, WPC CLADDING, WPC FENCING. Mimiti, hayu urang ngartos bahan baku produk kai palastik PE. Bahan baku utami nyaéta plastik PE sareng bubuk kai poplar. , Toner, nyerep anti-ultraviolét, kompatibilizer.
1. Palastik pe: Babandingan komprehensif ngeunaan biaya sareng fusi HDPE mangrupikeun pilihan anu pangsaéna, sareng kai plastik di pasar dasarna nganggo bahan daur ulang salaku bahan baku utama, anu ngirangan polusi bodas sareng ngajantenkeun lingkungan urang langkung séhat sareng ramah lingkungan. "Didaur" ogé disebat bahan plastik didaur. Sadaya plastik anu didaur ulang sacara industri anu tiasa dianggo deui ngalangkungan prosés pangolahan anu pasti disebat plastik didaur; bahan daur ulang dibagi kana seueur peunteun, sapertos bahan didaur kelas khusus sareng bahan didaur kelas hiji. , Daur ulang sékundér, daur ulang tersiér atanapi bahkan sampah, gampang kahartos hartos sacara harfiah, langkung luhur peunteun, kirang eusi najis tina plastik, sampah sacara alami tinggi dina kandungan najisna, sareng pilihan bahan baku langsung mangaruhan pilihan kai palastik Kusabab bahan plastik-kai mangrupikeun kaayaan bubuk kayu dibungkus ku plastik, upami kandungan najis tina plastik tinggi, sareng proporsi plastik éta sorangan leutik, éta sacara alami henteu tiasa mungkus bubuk kai ogé .
2. Tepung kai: Dina raraga ngahontal perpaduan sampurna tipung kai sareng plastik dina kai plastik, henteu ngan ukur sarat ketat dina plastik, tapi ogé tipung kai: anu langkung saé tipung kai sami beuratna, langkung ageung luas permukaanna tina bubuk. Langkung luhur proporsi plastik anu diperyogikeun; sabalikna, anu langkung ageung bubuk bubuk kai, langkung alit permukaan permukaan bubukna, sareng turunna proporsi plastik anu diperyogikeun nalika peleburan plastik. Saatos mangtaun-taun ékspérimén, bubuk kai poplar mangrupikeun bubuk bubuk kai anu pangsaéna, sareng ukuran partikel bubuk anu saéna dina kandelna 80-100 bolong; bubuk teuing rupa, biaya pamrosésan tinggi, komposisi plastik peryogi langkung, sareng biayana langkung luhur, tapi produk plastik-kai anu dicetak ngagaduhan plastisitas anu luhur teuing; upami bubukna kasar teuing, biaya pamrosésanana kirang, sareng sarat komposisi palastik langkung kirang, tapi produk plastik-kai anu dicetak gaduh fusi anu teu cekap, rapuh, sareng gampang rengat.
3. Bahan bantosan: Fungsi utama toner nyaéta pikeun nyocogkeun sareng warna bahan kai palastik. Ayeuna, aplikasi utama kai palastik pe nyaéta bubuk warna anorganik. Éta ngagaduhan kinerja anti fading anu langkung saé pikeun panggunaan luar, anu bénten sareng warna organik anu dianggo pikeun jero rohangan kai ékologis PVC. Bubuk, warna toner organik langkung jelas sareng cerah. Fungsi utama tina nyerep anti-ultraviolét nyaéta ningkatkeun kamampuan anti-ultraviolét tina panggunaan kai plastik palastik, sareng ningkatkeun kinerja anti sepuh. Compatibilizer mangrupikeun aditif anu ngamajukeun kasaluyuan antara tipung kai sareng résin.

B. Ngartos bahan baku tina kai plastik sakedap, léngkah salajengna nyaéta pelét. Numutkeun kana bahan baku di luhur, gaul numutkeun babandingan anu pasti, ngaluarkeun pelet kai palastik ngalangkungan suhu fusi anu garing, sareng bungkus kanggo dianggo. Fungsi utama alat pelletizing nyaéta pikeun ngawujudkeun prosés pra-plastikan tina bubuk kai sareng plastik, sadar kana campuran seragam bahan bubuk biomassa sareng plastik PE dina kaayaan lebur, sareng ngalaksanakeun pretreatment pikeun produksi bahan kai plastik. Kusabab lemah cairanana ngalembereh kai-plastik, desain bahan-bahan pelét kai-plastik sareng palét palastik henteu persis sami. Pikeun palastik anu béda, desain pelletizer ogé béda. Pelletizer biasana dianggo pikeun poliétilén biasana nganggo extruder kembar-sekrup kerucut, sabab poliétilén mangrupikeun résin anu peka-panas, sareng extruder kembar-sekrup kerucut ngagaduhan kakuatan geser anu kuat sareng panjang sekrup relatif sajajar. Ékstrusi sekrup kembar pondok, anu ngirangan waktos padumukan bahan dina laras. Diaméter luar sekrup gaduh desain kerucut tina ageung dugi ka alit, janten babandingan komprésiana ageung, sareng bahan na tiasa di plastik kalayan langkung lengkep sareng seragam dina laras.

C. Saatos pelletizing, éta lebet kana tahap ékstrusi. Sababaraha persiapan kedah dilakukeun sateuacan ékstrusi:
1. Pastikeun yén teu aya kokotor atanapi partikel warna sanés anu tetep dina corong pikeun nyingkahan warna najis tina kai plastik anu dihasilkeun;
2. Pariksa naha alat-alat vakum tina extruder henteu kahalangan sareng pastikeun darajat vakum henteu kirang ti -0.08mpa. Tong vakum kedah diberesihan dua kali per shift upami normal. Entong nganggo alat logam pikeun meresihan liang knalpot, sareng nganggo plastik atanapi iteuk kai pikeun ngabersihan kokotor dina liang knalpot laras;
3. Pariksa naha hopper dilengkepan saringan logam. Partikel-partikel disaring ngalangkungan logam pikeun ngaleungitkeun kokotor logam anu dicampur dina partikel, ngirangan maké kokotor logam dina bagian jero peralatan sareng mastikeun fusi anu sampurna tina profil kai-plastik anu dicetak.
4. Naha sistem cai pendingin operasi normal. Sistem cai pendingin anu sampurna mangrupikeun perlengkapan anu diperyogikeun pikeun mendingan saatos ékstrusi palastik-kai. Perlakuan pendinginan tepat waktos tiasa mastikeun bentuk anu hadé tina profil palastik-kai.
5. Pasang cet plastik-kai, sareng pasang kapang anu ditunjuk numutkeun propil anu bakal dihasilkeun.
6. Pariksa naha mesin motong pneumatik sareng komponenana sekrup sanés tiasa tiasa ngajalankeun normal.

D. Suhu profil palastik-kai anu karek diasingkeun relatif luhur, sareng perlu ditempatkeun sacara manual dina taneuh anu rata. Saatos profil na parantos disejukkeun, éta bakal diolah sareng dibungkus. Sanaos léngkah ieu saderhana, éta penting pisan. Upami pabrik ngaregepkeun detil ieu, bahan pabrik bakal sering cacad. Kai plastik henteu rata bakal gampang ngakibatkeun ketebalan béda tina permukaan luhur jeung handap produk saatos engké grinding jeung ngolah. Salaku tambahan, profil henteu rata bakal mawa kasusah dina pangwangunan sareng mangaruhan pangaruh lanskap.

E. Numutkeun kabutuhan konsumén, ngolah profil palastik-kai:
1. Perawatan grinding nyaéta miceun lapisan kulit plastik anu dihasilkeun nalika profil palastik-kayu diasingkeun, sahingga profil palastik-kai langkung tahan tahan nalika dipasang di pabrik.
2. Pangubaran embossing: Saatos permukaan profil digosok, palastik-kai dipasang supados ngadamel permukaan profil palastik-kai ngagaduhan pangaruh sapertos kai.
3. Motong, ngolah tenoning, ukuran khusus numutkeun kabutuhan pelanggan, sareng produk khusus sapertos kabutuhan tenoning.
4. Saatos pamrosésan di luhur réngsé, léngkah pamungkas nyaéta ngarangkep produk. Bungkusan wajar pikeun produk tiasa ngirangan karusakan anu disababkeun ku produk nalika pangiriman.

package

Kasus Téknik

application-(2)
application-(1)
application-(7)
application-(9)
application-(3)
application-(8)

Kasus Téknik 2

project (12)
project (10)
project (8)
project (3)
project (11)
project (9)
project (5)
project (2)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 43
    43
    43
    43
    43
    43

    cladding-wall-installation cladding-wall-metral-clip

    Kahiji:  masang kéél heula, Keel tiasa janten kai atanapi Wpc

    Kadua:  ngalereskeun panel témbok luar dina kéél nganggo gesper logam

    Katilu:  bebereskeun gesper logam sareng keel ku senapan paku hawa atanapi sekrup

    Kaopat: saatos ngalebetkeun panel témbok wpc luar salajengna kana konci panel témbok luhur, anggo gun kuku udara atanapi sekrup kanggo ngira-ngira gandéng logam sareng keel

    Kalima: malikan léngkah kaopat

    Kagenep:  saatos réngsé pamasangan panel témbok, tambahkeun pita pinggiran L sakitar

    Kapadetan 1.33g / m3 (Standar: ASTM D792-13 Metode B)
    Kakuatan regangan 24.5 MPa (Standar: ASTM D638-14)
    Kakuatan fléksural 34.5Mp (Standar: ASTM D790-10)
    Modulus lentur 3565Mp (Standar: ASTM D790-10)
    Kakuatan pangaruh 84J / m (Standar: ASTM D4812-11)
    Teu karasa Shore D71 (Standar: ASTM D2240-05)
    Nyerep cai 0,65% (Standar: ASTM D570-98)
    Ékspansi termal 33.25 × 10-6 (Standar: ASTM D696 - 08)
    Tahan leueur R11 (Standar: DIN 51130: 2014)
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    PRODUK Hubungan