Cina EIR laminate flooring

Pedaran pondok:

Lantai laminasi EIR 8mm didamel tina DEGE Floors
Bumi anu didamel ku DEGE, DEGE nyaeta Home
Mangrupikeun kaéndahan anu alami, saderhana sareng sepi
Mangrupikeun kaéndahan anu saderhana, nyaman, rendah haté sareng mulya
Ngalebetkeun cara hirup dina kesederhanaan sareng katenangan
Rasakeun kaéndahan hirup dina kahirupan


Detil Produk

Paparan Warna

Pamasangan

Lambaran Téknis

Tanda Produk

laminate-flooring-structure
36
41
37
42
38
43
39
44
40
45
2017011313485254
11mm-eir-laminate-flooring
eir-laminated-floor
12mm-eir-lamianted--flooring
12mm-eir-laminated-floor
8mm-eir-laminated-floor

Parameter

Warna Kami gaduh sababaraha ratusan warna pikeun pilihan anjeun.
Kandel 7mm, 8mm, 10mm, 12mm sayogi.
Ukuranna 1218 * 198,1218 * 168,1218 * 148,1218 * 128, 810 * 130,810 * 148,800 * 400,1200 * 400,600 * 100
Perlakuan permukaan Langkung ti 20 jinis permukaan, sapertos Embossed, Crystal, EIR, Handscraped, Matt, Glossy, Piano dll.
Perlakuan ujung Persegi, Mould press U-alur, 3 strip U grovoe, V-Alur kalayan lukisan, lukisan bevel, waxing, padding, press sareng sajabana disayogikeun.
Perawatan khusus Pencét U-alur, Dicét V-alur, Waxing, Logo dicét dina tonggong, Soundproof EVA / IXPE
Ngagem Résistansi AC1, AC2, AC3, AC4, AC5 standar EN13329
Bahan dasar 770 kg / m³, 800 kg / m³, 850 kg / m³ sareng 880 kgs / m³
Sistem pencét Unilin Double, Arc, Single, Drop, Valinge
Métode Instalasi Ngapung
Émisi Formaldehida E1 <= 1.5mg / L, atanapi E0 <= 0.5mg / L

Masalah naon anu EIR Laminate Flooring gampang lumangsung? Kumaha cara ngungkulanana?

Salaku bahan lantai paling umum sareng konvensional, EIR Laminate Flooring parantos dikenal ku pasar pikeun harga anu terjangkau sareng kepraktisan. Dina waktos anu sasarengan, sababaraha masalah saatos dipasang lanté laminat ogé nuturkeun.

1. Jahitanna buncelik
A. Foaming dina permukaan lantai laminasi: Nalika mopping lantai, cai anu ngeclak tina pel atanapi sapatu sapatu bakal nyababkeun cai akumulasi dina permukaan lantai sareng lebet tina sendi anu kirang ukuranana. Dina hal ieu, sendi dina permukaan lantai sabagian tonjolan;
B. Asup cai sareng tonjolan handapeun lantai: Fénoména permukaan nyaéta sendi bénjol dina bentuk anu langkung seragam, tempat caket sumber cai langkung beurat sareng langkung ketat, sareng jarakna beuki rata. Masalah sapertosna nyaéta: caket kamar mandi, dapur, pipa manaskeun, AC condensate solokan, windows, sareng sajabana Upami cai na tos lami dirobih, fenomena permukaanna henteu atra deui, anjeun tiasa muka lantai pikeun mariksa naha aya nyaéta watermark;
C.Kai Laminasi Lantai pondok mendi tonjolan: Éta diwujudkeun salaku tonjolan unggal gabungan sisi pondok tina lantai strip panjang, anu umumna disababkeun ku beueus taneuh anu kaleuleuwih. Beuki luhur tonjolan, langkung ageung kalembaban taneuh.

2. Floor nyaeta Arched
Lengkungan tina lantai disababkeun ku perluasan lantai nalika beueus sareng handapeun aksi suhu, ukuran naék sareng lantai na pageuh dirakit sareng teu tiasa manteng. Éta ngan ukur tiasa ngabareuhan ka luhur sareng lengkungan. Alesanna sapertos kieu:
A. Saatos lantai direndhem, volume lantai naék, nyababkeun panahan;
B. Nalika neundeun lantai, éta usum halodo, sareng kuncén dipasangna pageuh teuing. Ku alatan éta, nalika kalembaban lingkungan ningkat pisan, lantai ngalegaan ku kanaékan kalembaban lingkungan. Kusabab majelis ketat, teu aya tempat pikeun manjangan, anu nyababkeun fenomena lengkungan;
C. Teu aya gabungan ékspansi antara témbok sareng lantai atanapi gabungan ékspansi henteu ditangtoskeun cekap. Nalika lantai na beueus sareng dilegaan, lantai na teu aya tempat pikeun ngalegaan, anu ngabalukarkeun lantai ka lengkungan;
D. Kamarna kabuka: Nalika masang lantai dina langkung ti dua kamar, henteu aya pengikat dipasang dina tutup panto. Nalika kalembaban sareng kalembabanna tinggi, lantai dua kamarna manjang sacara horisontal, ngabalukarkeun panto kamar silih ganggu sareng lengkungan lantai;
E. Gabungan ékspansi dieusi ku paku baseboard atanapi plaster, dempul, blok ékspansi, sareng sajabana, anu ngajantenkeun lantai henteu tiasa manteng sareng nyababkeun lantai ka lengkungan;
F. Salila prosés pamasangan, objék asing tetep dina handapeun lantai, ngabalukarkeun panahan;
G. Lapisan dasar handapeun lantai dilengkungan. Salaku conto, parantos aya lantai kai padet dina taneuh aslina sateuacan masang lantai. Saatos lantai dipasang, lantai aslina baseuh sareng lengkungan, nyababkeun lantai janten léngkob;
H. Sateuacan peletakan lantai, pilem tahan-uap teu aya dina tempatna atanapi segelna henteu ketat, sareng beueus lebet kana lantai ngalangkungan pilem tahan uap, sareng lantai naék.

3.Fkasenangan Craka
A. Taneuh henteu rata: Paving the lantai dilaminasi nalika taneuh henteu rata, sareng saatos panggunaan, lem diantawis lanté dileupaskeun sareng aya celah;
B. Lukuranana ess: lantai dipanaskeun dina usum salju, hawa garing, pesawat lantai ngaleutikan, lem gabungan henteu cekap, sareng kakuatanna henteu cekap, anu nyababkeun lantai janten rengat;
C. Aya objék beurat di gigirna: paralel lantai anu badé dipéréskeun diteken ku barang beurat kana arah permukaan, sahingga lantai henteu tiasa ngaleutikan sacara bébas sareng retakan; jenis ieu kamar bakal lengkungan dina usum panas, sareng nalika manaskeun datang dina usum salju Nembongkeun retakan;
D. Usum hujan ogé sering lumangsung tina masalah ieu.

4. Lantai Laminate EIR Skakurangan urface
A. Turunna juru: Lantai nabrak nalika prosés penanganan, tanaga konstruksi henteu merhatoskeun nalika prosés pangwangunan atanapi sekop peupeus nalika lem diberesihan saatos konstruksi, anu nyababkeun juru lantai muragkeun sudut;
B. Lapisan permukaan murag: Saatos konstruksi réngsé, alat-alat seukeut atanapi barang beurat murag sareng ngarusak lantai, anu mangaruhan penampilan lantai; atanapi nalika prosés lantai, lapisan permukaan sareng substrat henteu ditempelkeun ogé. Saatos nganggo salami waktos, lapisan permukaan sareng substrat digubris;
C. Goresan: Nalika mindahkeun jati atanapi barang beurat dina lantai, aya paku atanapi keusik sareng lebu anu sanésna diantara lantai sareng objék. Nyered kana lantai nyababkeun karusakan dina lapisan anggo lantai atanapi nunjukkeun goresan anu jelas; rencana pangropéa: lilin Tambalan atanapi gentos lantai.

5. sorana
Masalah noise floor ngagaduhan faktor sapertos kieu:
A. Éta sora gesekan antara konci lanté; kusabab kuncénna gaduh presisi tinggi sareng dipasang raket, saatos konstruksi bébas lem, bagian-bagian oklusal tina kuncén tiasa nunjukkeun sora "squeaking"; Kaayaan jarang muncul nalika lantai dina kaayaan alus.
B. Éta sora permukaan lantai sareng garis skirting; nalika garis skirting dipasang ketat teuing ka lantai, éta tiasa nyababkeun gesekan sareng noise antara lantai sareng garis skirting.
C. Masalah lantai mangrupikeun panyabab utama noise lanté. Upami lanténa tiasa ngahontal jangkungna kirang tina tilu méter dina skala dua méter, noise lanté bakal berkurang pisan.
D. Kandelna mat lantai ngalangkungan standar, anu disababkeun ku teuing élastisitas.
E. Sendi ékspansi anu teu ditangtoskeun, hasilna ékspansi lantai terbatas, sareng deformasi sakedik lengkungan dina panjang atanapi lébar arah lantai.
F. Henteu cekap fastness tina keel bakal nyababkeun dilaminasi lanté sareng keel henteu tiasa dicantumkeun kalayan aman, anu bakal nyababkeun sela-sela kai sareng kai tiasa disada.

Surface Sadia

Big-embossed-surface

Beureum Embossed Surface

Piano-surface

Piano Surface

Handscraped-surface

Beungeutan Anu Leungit

Mirror-surface

Beureum Eunteung

EIR-surface-2

Beungeut EIR

Small-embossed-surface

Beureum Embossed Surface

Real-wood-surface

Permukaan Kayu Nyata

Crystal-surface

Surface Crystal

Middle-embossed-surface

Permukaan Embossed Tengah

Pencét Sistem Sadia

click-type

Sadia Sadia

Square-Edge
U-groove
V-groove

Warna Balik Sadia

Brown-color
Beige-color
Green-color

Perlakuan Husus Sadia

wax--no-wax

Tés Kualitas

Inspection-machine-test

Tés mesin pamariksaan

High-glossy-test

Tés Glossy Tinggi

Rincian Paket Laminate Flooring

Daptar bungkusan
  Ukuranna  pcs / CTN  m2 / CTN ctns / palét plts / 20'kontak CTns / 20'cont kg / CTN m2 / 20'cont kgs / 20'cont
1218 * 198 * 7mm  10 2.41164  70  20  1400  15  3376.296 21400
1218 * 198 * 8mm 10 2.41164 60 20 1200 17.5 2893.97 21600
1218 * 198 * 8mm 8 1.929312  70  20  1400  14  2701 20000
1218 * 198 * 10mm 9 2.170476 55 20 1100 17.9 2387.5236 20500
1218 * 198 * 10mm 7 1.688148 70 20 1400 13,93 2363.4072 20500
1218 * 198 * 12mm 8 1.929312 50 20 1000 20 1929.312 20600
1218 * 198 * 12mm 6 1.446984  65  20  1300  15  1881  19900
1215 * 145 * 8mm 12 2.1141 60 20 1200 15.5 2536 19000
1215 * 145 * 10mm 10 1.76175 65 20 1300 14.5 2290.275 19500
1215 * 145 * 12mm  10  1.76175  52  20 1040 17.5 1832 18600
810 * 130 * 8mm  30  3.159 45  20 900 21 2843.1 19216
810 * 130 * 10mm 24 2.5272 45 20 900 21 2274.48 19216
810 * 130 * 12mm  20  2.106 45  20 900  21 1895.4 19216
810 * 150 * 8mm 30  3.645 40 20 800 24.5 2916 19608
810 * 150 * 10mm 24 2.916 40 20 800 24.5 2332.8 19608
810 * 150 * 12mm  20  2.43 40 20 800  24.5 1944  19608
810 * 103 * 8mm  45  3.75435 32  24  768  27.2  2883 21289.6
810 * 103 * 12mm  30  2.5029  32  24  768 26 1922 20368
1220 * 200 * 8mm  8 1,952  70  20  1400 14.5 2732 20700
1220 * 200 * 12mm 6  1.464  65  20  1300 15 1903 19900
1220 * 170 * 12mm  8 1.6592  60  20  1200 17 1991 20800

Gudang

laminate-flooring-warehouse

Laminate Flooring Container Container - Pallet

Gudang

laminate-wooden-flooring-warehouse

Ngamuat Wadah Laminate Flooring - Carton


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • about171. Ngajarkeun kumaha cara masang lantai laminasi ku nyalira

    Léngkah 1: Nyiapkeun pakakas

    Alat anu diperyogikeun:

    1. peso Utiliti; 2. Ukuran pita; 3. Pensil; 4. Leungeun ragaji; 5. Spacer; 6. Palu; 7. Batang goyang

    Sarat matéri:

    1. Laminasi lantai 2. Kuku 3. Underlayment

    Lengkah 2: Persiapan sateuacan dipasang

    1. Laminasi lanté adaptasi sareng lingkungan

    Punten pasihan lantai laminasi anu anjeun tunjuk di kamar pikeun diteundeun sahenteuna 2 dinten sateuacanna, sareng pasihan aranjeunna cekap waktos pikeun adaptasi sareng perluasan atanapi kontraksi suhu kamar sareng kalembaban. Ieu nyegah ngabengkokkeun atanapi masalah sanés saatos dipasang.

    2. Cabut skirting na

    Cabut garis skirting anu aya tina témbok nganggo pry bar. Pasang bagian na kumisan sareng pasang deui. Laminasi ngambang (jenis anu dianggo dina proyék ieu) kedah dipasang dina permukaan anu lemes sareng lemes, sapertos vinil. Upami lantai anu aya rusak, angkat kanggo ngalaan lantai.

    1

    Léngkah 3: Mimitian pamasangan

     Bahan dasar pamasangan

    1. Dasar pamasangan

    Pasang bantal kana lantai lamina anu ngambang. Cabut staples, kuku sareng puing-puing sanés tina lantai. Entong tumpang tindih sareng jalur anu caket, anggo péso utiliti kanggo rendang upami diperyogikeun. Padding busa tiasa atenuasi sora sareng ngabantosan lantai janten langkung elastis sareng awét.

    2

    2. Ngarencanakeun tata perenah

    Pikeun nangtukeun arah plank, pertimbangkeun tembok mana anu pangpanjangna sareng paling lempeng. Nyingkahan strip sempit dina témbok pokus. Papan dina baris terakhir kedah sahenteuna 2 inci lébar. Gambar gambar dina sela 1/4 inci unggal témbok.

    Catetan: Upami lébar jajar terakhir kirang ti 2 inci, tambihan lébar ieu ka lébar tina saluruh papan sareng bagi ku 2, sareng potong jajaran kahiji sareng panungtung papan kana lébar ieu.

    3. Motong padamelan

    Gumantung kana perenah anjeun, anjeun panginten kedah nyabak atanapi motong jajaran kahiji papan sacara bujur. Upami nganggo ragaji listrik, potong sisi réngséna; upami nganggo ragaji tangan, potong sisi réngséna nepi. Nalika motong papan, anggo jepitan pikeun ngalereskeun papan.

    4. Cadangan rohangan

    Lantai lanté laminate meryogikeun rohangan pikeun ngaganjel antara témbok sareng papan pikeun kéngingkeun sambungan ékspansi 1/4 inci. Sakali pelat dasar dipasang, éta moal katingali.

    3

    5. Balanja baris kahiji

    Pasang sisi létah tina papan anu nyanghareup kana témbok (sababaraha pabrik nyarankeun anjeun neukteuk létah anu nyanghareup kana témbok). Sambungkeun hiji papan kana papan anu sanésna ku nyambungkeun basa sareng alur. Anjeun panginten tiasa nyambungkeun papan pageuh ku panangan, atanapi anjeun kedah nganggo batang dasi sareng palu dina kit pamasangan kanggo narik éta sasarengan, atanapi nganggo blok ngetok pikeun ngaco mendi sasarengan. Potong papan pamungkas dina urutan dugi ka panjangna (upami panjangna sahenteuna 12 inci, tetep potongan leutik ieu).

    4

    6. Pasang garis sanés

    Nalika masang jajar anu sanés, gagang jahitan dina jajar anu caket sahenteuna 12 inci, sapertos anu ditingali dina tembok kai atanapi bata. Biasana, anjeun tiasa ngamimitian garis anyar nganggo besi tua tina plank cut pikeun ngeureunkeun garis saacanna.

    5

    7. Pasang garis panungtung

    Dina jajaran pamungkas, anjeun kedah ngagésér papan kana tempat dina sudut, teras pry lembut kana tempatna sareng palang pry. Pastikeun ninggalkeun sambungan ékspansi 1/4 inci antara jajaran terakhir sareng témbok.

    6

    8. Motong pigura panto

    Entong nyobian motong papan pikeun pas kana panto panto. Sabalikna, nganggo ragaji sisi pikeun motong pigura panto sakitar 1/16 inci langkung luhur tibatan jangkungna lantai, supados ruang dewan tiasa ngageser handapeun bingkai. Tempatkeun lantai anu di cushion dina lantai sareng caket cangkangna. Tempatkeun ragaji panto di luhur, teras potong cangkangna dugi ka jangkungna anu dipikahoyong.

    7

    9. Pasang deui bahan sanés

    Pasang deui jalur hiasan. Saatos plank aya dina tempatna, anggo palu sareng kuku pikeun masang deui motong skirting lantai. Teras, pasang kapang sapatu dina sendi ékspansi sareng nganggo strip transisi pikeun nyambungkeun laminasi kana permukaan anu caket, sapertos kotak atanapi karpét. Entong kuku kana lantai, tapi kuku kana hiasan sareng témbokna.

    8

    about172. Laminate flooring click system

    Éta kalebet sistem klik anu bénten, ngan ukur bentuk klik anu béda, tapi cara install anu sami.

    Éta namina, Single click, Double click, Arc click, Drop click, Unilin click, Valinge click.

    Click-style-2

     

    about173. Sistem konci lanté Laminate Pangénggalna

    12mm Drop drop laminate flooring kaunggulan pangsaéna nyaéta Fast Install, Ngahémat langkung 50% masang laminate flooring kayu kali.

    Drop-click-1 drop-lock-

    Laminate-Flooring-Technical-Specifications

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    PRODUK Hubungan