Tentang Kami

DEGE mangrupikeun Suplai Sakalieun Lantai sareng Tembok Solusi Anjeun.

Diadegkeun di Kota Changzhou, Propinsi Jiangsu di 2008, Museurkeun kana panilitian, pamekaran, produksi sareng penjualan bahan lantai sareng tembok.

Produk ngahasilkeun utama kalebet: SPC Flooring, Vinyl Flooring, Laminate Flooring, Awi Flooring, Engineering Flooring, Exterior WPC Decking & Wall Panel, All various Interior WPC & SPC Wall Panel.

Produk ékspor agén ekslusif kalebet: Jukut Artifis, Jukut Tembok Héjo sareng Kotak Karpét.

Kami henteu ngan ukur nyayogikeun jasa OEM ka jalma anu ngagaduhan mérekna nyalira, tapi ogé netepkeun mérek urang nyalira di saluruh dunya dumasar kana kapasitas produksi sareng kapasitas panilitian anu kuat sareng ogé kualitas perdana.

Salaku pemasok Lantai sareng Tembok propésional, Kualitas Anu Saé, harga Kompetitif, waktos Pangiriman Gancang mangrupikeun kaunggulan pangwangunan gancang urang, janten ayeuna kami utamina ngekspor Amérika Serikat, Kanada, Mexico, Australia, Inggris, India, Malaysia, Vietnam, Singapura, Saudi Arabia , Kolombia, Chili, Afrika Kidul, Uzbékistan, Rusia sareng sajabina.

DEGE, salaku mérek perusahaan urang, anu hartosna Desain Héjo Kahirupan sareng tujuanana nyaéta nyayogikeun bahan hiasan performa paling luhur pikeun sakumna dunya sareng ngantep mérek kami janten populér di panjuru dunya.

Kami nganuhunkeun ka mitra bisnis luar negeri pikeun gawé bareng kami dina dasar saling manpaat sareng win-win pikeun sadayana.

about-usDEGE mangrupikeun Suplai Sakalieun Lantai sareng Tembok Solusi Anjeun.

Diadegkeun di Kota Changzhou, Propinsi Jiangsu di 2008, Museurkeun kana panilitian, pamekaran, produksi sareng penjualan bahan lantai sareng tembok.

Produk ngahasilkeun utama kalebet: SPC Flooring, Vinyl Flooring, Laminate Flooring, Awi Flooring, Engineering Flooring, Exterior WPC Decking & Wall Panel, All various Interior WPC & SPC Wall Panel.

Produk ékspor agén ekslusif kalebet: Jukut Artifis, Jukut Tembok Héjo sareng Kotak Karpét.

Kami henteu ngan ukur nyayogikeun jasa OEM ka jalma anu ngagaduhan mérekna nyalira, tapi ogé netepkeun mérek urang nyalira di saluruh dunya dumasar kana kapasitas produksi sareng kapasitas panilitian anu kuat sareng ogé kualitas perdana.

Salaku pemasok Lantai sareng Tembok propésional, Kualitas Anu Saé, harga Kompetitif, waktos Pangiriman Gancang mangrupikeun kaunggulan pangwangunan gancang urang, janten ayeuna kami utamina ngekspor Amérika Serikat, Kanada, Mexico, Australia, Inggris, India, Malaysia, Vietnam, Singapura, Saudi Arabia , Kolombia, Chili, Afrika Kidul, Uzbékistan, Rusia sareng sajabina.

DEGE, salaku mérek perusahaan urang, anu hartosna Desain Héjo Kahirupan sareng tujuanana nyaéta nyayogikeun bahan hiasan performa paling luhur pikeun sakumna dunya sareng ngantep mérek kami janten populér di panjuru dunya.

Kami nganuhunkeun ka mitra bisnis luar negeri pikeun gawé bareng kami dina dasar saling manpaat sareng win-win pikeun sadayana.

Kunaon DEGE

Sértipikasi

ISO9001, ISO14001, CE sareng Sértipikasi SGS.

Pangalaman

Langkung ti 10 taun pangalaman dina produksi lantai sareng bahan témbok.

Pasar

Ngekspor langkung ti 60 nagara, DEGE Brand Agent di 12 nagara. 

Sértipikat Ékspor

 Nyayogikeun sadayana jinis sertipikat ékspor.

Gaya

Langkung ti 500 m2 showroom sentral, 1000 jenis lantai sareng gaya Tembok pikeun dipilih.

Kualitas

Pamariksaan kualitas ketat pikeun tiap order, Laporan pamariksaan suplai, poto sareng video

Ngamuat

Nyayogikeun sadaya séri lantai sareng témbok, loading LCL.

Pangwangunan Pasar

Dukungan pangwangunan pasar, sapertos katalog mérek.

Kunaon DEGE

Sértipikasi

ISO9001, ISO14001, CE sareng Sértipikasi SGS.

Pangalaman

Langkung ti 10 taun pangalaman dina produksi lantai sareng bahan témbok.

Pasar

Ngekspor langkung ti 60 nagara, DEGE Brand Agent di 12 nagara. 

Sértipikat Ékspor

 Nyayogikeun sadayana jinis sertipikat ékspor.

Gaya

Langkung ti 500 m2 showroom sentral, 1000 jenis lantai sareng gaya Tembok pikeun dipilih.

Kualitas

Pamariksaan kualitas ketat pikeun tiap order, Laporan pamariksaan suplai, poto sareng video

Ngamuat

Nyayogikeun sadaya séri lantai sareng témbok, loading LCL.

Pangwangunan Pasar

Dukungan pangwangunan pasar, sapertos katalog mérek.

  • SPC Workshop

    Bengkel SPC

  • SPC Coextrusion Machine

    Mesin Coxtrusion SPC

  • SPC Coextrusion Machine

    Mesin Coxtrusion SPC

  • SPC UV Machine

    Mesin UV SPC

  • SPC Health Board

    Déwan Kaséhatan SPC

  • SPC Quality Test

    Tés Kualitas SPC

  • SPC Cutting Machine

    Mesin motong SPC

  • SPC Click Macking Machine

    SPC Pencét Mesin Macking

  • Laminate Workshop

    Lokakarya Laminate

  • Laminate Drying Machine

    Mesin Pangeringan Laminate

  • Decking Extrusion

    Decking Extrusion

  • Flooring Warehouse

    Gudang Lantai

  • SPC Quality Test

    Tés Kualitas SPC

  • SPC Quality Test

    Tés Kualitas SPC

  • SPC Quality Test

    Tés Kualitas SPC

  • Laminate Quality Test

    Tés Kualitas Laminasi

  • SPC Loading

    SPC Ngamuat