4mm Lantai Vinil Pangsaéna

Pedaran pondok:

SPC Spésifikasi Lantai
Biji kai Ek
Kode Warna DE1103
Kandel 3.8mm, 4mm, 4.2mm, 5mm, 5.5mm, 6mm
Ngagem Lapisan 0,2mm, 0,3mm, 0,5mm
Ukuranna 910 * 148mm, 1220 * 178mm, 1500 * 228mm, 1800 * 228mm, jsb.

Detil Produk

Paparan Warna

Pamasangan

Lambaran Téknis

Tanda Produk

Struktur

SPC-FLOORING-STRUCTURE

Spésifikasi

SPC Spésifikasi Lantai
Biji kai Ek
Kode Warna DE1103
Kandel 3.8mm, 4mm, 4.2mm, 5mm, 5.5mm, 6mm
Ngagem Lapisan 0,2mm, 0,3mm, 0,5mm
Ukuranna 910 * 148mm, 1220 * 178mm, 1500 * 228mm, 1800 * 228mm, jsb.
Beungeut Kristal, Cahaya / Jero Embossed, Kayu Asli, Handscraped
Bahan Inti 100% bahan parawan
Pencét Sistem Unilin Click, Drop Lock (I4F)
Perawatan khusus V-Alur, Soundproof EVA / IXPE
Métode Instalasi Ngapung

Ukuranna

A. Spc Flooring Plank

spc-flooring-plank

B. Spc Flooring Genténg

spc-flooring-tile

SPC Flooring Nyokong

IXPE-Backing

IXPE Nyokong

Plain-EVA-Backing

Polos EVA Nyokong

Rengse Tipe

Carpet-Surface

Permukaan Karpét

crystal-surface

Surface Crystal

deep-embossed-surface

Beureum Embossed Surface

Handscraped-spc-flooring

Lantai Spc Handscraped

Leather-Surface

Beungeut Kulit

Light-Embossed

Cahaya Embossed

Marble-Surface

Permukaan Marmer

Real-Wood

Kayu Asli

Jenis Tepi Beveled

V-groove

Mikro V-Alur Beveled

V-Groove-Painted

V alur dicét

Naon Bedana Lantai 100% Virgin Spc sareng Lantai Spc Daur Ulang?

0308

Spc Flooring Tés Kualitas Waterproof

Unilin Pencét

Unilin-Click1

Unilin Pencét 1

Unilin-Click-2

Unilin Pencét 2

Daptar Pakét Lantai SPC

Daptar Pakét Lantai SPC
Ukuranna sqm / pc kgs / sqm pcs / CTN sqm / CTN CTN / Usuk palét / 20ft sqm / 20ft CTns / 20ft Beurat kargo / 20ft
910 × 148 * 3.8mm 0,13468 7.8 16 2.15488 63ctn / 12pallet, 70ctn / 12pallet 24 3439.190 1596 27300
910 × 148 * 4mm 0,13468 8.2 15 2.02020 63ctn / 6pallet, 70ctn / 18pallet 24 3309.088 1638 27600
910 * 148 * 5mm 0,13468 10.2 12 1.61616 70 24 2715.149 1680 28000
910 * 148 * 6mm 0,13468 12.2 10 1.34680 70 24 2262.624 1680 28000
1220 * 148 * 4mm 0,18056 8.2 12 2.16672 72ctn / 10pallet, 78ctn / 10pallet 20 3250.080 1500 27100
1220 * 148 * 5mm 0,18056 10.2 10 1,80560 72 20 2600.064 1440 27000
1220 * 148 * 6mm 0,18056 12.2 8 1.44448 78 20 2253.390 1560 27900
1220 * 178 * 4mm 0.21716 8.2 10 2.17160 75 20 3257.400 1500 27200
1220 * 178 * 5mm 0.21716 10.2 8 1.73728 75 20 2605.920 1500 27000
1220 * 178 * 6mm 0.21716 12.2 7 1.52012 70ctn / 10pallet, 75ctn / 10pallet 20 2204.174 1450 27300
600 * 135 * 4mm 0,0810 8.2 26 2.10600 72ctn / 10pallet, 84ctn / 10pallet 20 3285.36 1560 27400
600 * 300 * 4mm 0,1800 8.2 12 2,16000 72ctn / 6pallet, 78ctn / 14pallet 20 3291.84 1524 27400
1500 * 225 * 5mm + 2mm IXPE 0,3375 10.6 5 1,68750 64 21 2268 1344 24500
1800 * 225 * 5mm + 1.5mm IXPE 0,4050 10.5 5 2.025 64 18 2332.8 1152 24900
Babasan: Jumlah per wadah tiasa disaluyukeun numutkeun kana beurat kawates wadah pikeun palabuhan anu béda.

Kauntungan

SPC-Floor-Anti-scracth-Test

SPC Lantai Anti-scracth Tés

SPC-Floor-Fireproof-Test

Tés Fireproof SPC Lantai

SPC-Floor-Waterproof-Test

Tés Tahan Cai SPC

Aplikasi

DE17013-3
IMG_6194(20201011-141102)
Grey-Oak
IMG-20200930-WA0021
IMG_4990(20200928-091524)

Proyék Lantai Blackbutt Spc di Australia - 1

1
3
2

Proyék Flooring Gum Spc di Australia - 2

9
6
8
5
7
4

Prosés Perlindungan Lantai SPC

1-Workshop

1 Bengkel

5-SPC-Health-Board

4 Déwan Kaséhatan SPC

8-SPC-Click-Macking-Machine

7 SPC Pencét Mesin Macking

11Warehouse

10 Gudang

2-SPC-Coextrusion-Machine

2 Mesin Coxtrusion SPC

6-SPC-Quality-Test

5 Tés Kualitas SPC

9-Foam-Adding-Machine

8 Mesin Nambihan Busa

12-Loading

11 Ngamuat

3-UV-Machine

3 Mesin UV

7-SPC-Cutting-Machine

6 Mesin motong SPC / kuat>

10-Laboratory

9 Laboratorium


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • about17A. Serelek Pencét Spc Instalasi Lantai

     

    about17B. Unilin Klik Spc Instalasi Lantai

     

    about17Métode Instalasi SPC FLOORING

     

    1. Mimiti, tangtukeun kumaha rék lantai dijalankeun. Ilaharna pikeun produk plank, lantai ngajalankeun panjang kamar. Meureun aya pengecualian kumargi éta sadayana mangrupikeun masalah anu dipikaresep.

    2. Pikeun nyingkahan rubak papan sempit atanapi panjang pondok di caket tembok / panto, penting pikeun ngalakukeun sababaraha perencanaan. Ngagunakeun lébar kamar, itung sabaraha papan lengkep anu pas kana daérah sareng sabaraha rohangan anu kedah ditutupan ku papan parsial. Bagikeun rohangan sésana ku dua pikeun ngitung lébar tina papan parsial. Lakukeun hal anu sami sapanjang panjang.

    3. Catet yén jajaran kahiji papan henteu kedah dipangkas lébarna, diperyogikeun pikeun neukteuk létah anu henteu didukung sahingga bersih, ujung padetna nuju ka témbok.

    4. sela ékspansi 8mm kedah dijaga tina témbok nalika dipasang. Ieu bakal ngijinkeun rohangan ékspansi alam sareng kontraksi tina papan.

    5. Papan kedah dipasang ti katuhu ka kénca. Tina sudut katuhu luhur kamar, pasang plank kahiji dina tempatna supados alur jahitan sirah sareng sampingna kakeunaan.

    6. Pasang papan kadua dina jajaran kahiji ku cara ngagulungkeun létah sisi pondok kana alur sisi panjang tina papan anu munggaran.

    7. Pikeun ngamimitian jajaran kadua, potong papan anu sahenteuna 152.4mm langkung pondok tibatan papan kahiji ku cara ngalebetkeun létah sisi panjang kana alur papan dina baris kahiji.

    8. Pasang papan kadua dina baris kadua ku cara ngalebetkeun létah sisi pondok kana alur sisi panjang plank anu dipasang heula.

    9. Align plank sahingga ujung létah sisi pondok diposisikan ngan ukur dina lip alur tina plank dina baris kahiji.

    10. Ngagunakeun gaya hipu sareng dina sudut 20-30 derajat, dorong létah sisi pondok kana alur tina plank adjourn ku cara ngageser sapanjang kelim samping panjang. Anjeun panginten kedah ngangkat papan kana beulah katuhu sina kéngingkeun tindakan "geser".

    11. Papan sésa tiasa dipasang di rohangan nganggo téknik anu sami. Pastikeun sela ékspansi anu diperyogikeun dijaga ngalawan sadaya bagian nangtung anu tetep (sapertos témbok, panto, lomari jsb).

    12. Papan tiasa diteukteuk kalayan gampang nganggo péso utiliti, kantun nyetak luhur papan sareng nyabak papan janten dua.

    Karakteristik Tés Spesifikasi sareng Hasil
    Ukuran (dina inci) 6 × 36; 6 × 48; 7 × 48; 8 × 48; 9 × 48; 12 × 24; 12 × 48; 12 × 36; 18 × 36
    Kandel 3.8mm, 4.0mm, 4.5mm, 5.0mm, 5.5mm, 6.0mm
    Kantétan / Nyokong 1.5mm atanapi 2.0mm IXPE sareng EVA
    Kasadaran ASTM F2055 - Lulus - 0,010 in. Max
    Ukuran sareng Toléransi ASTM F2055 - Lulus - +0.016 dina per suku linier
    Kandel ASTM F386 - Lulus - Nominal +0.005 di.
    Kalenturan ASTM F137 - Lulus - ≤1.0 in., Henteu aya retakan atanapi rusak
    Stabilitas Diménsi ASTM F2199 - Lulus - ≤ 0,024 in per suku linier
    Ayana Logam beurat / Henteu EN 71-3 C - Minuhan Spesifikasina. (Lead, Antimon, Arsenic, Barium, Cadmium, Chromium, Mercury and Selenium).
    Résistansi Generasi Haseup EN ISO 9239-1 (Flux Kritikal) Hasil 9.1
    Résistansi Generasi Haseup, Modeu Non-Flaming EN ISO
    Kaseueuran ASTM E648- Kelas 1 Peunteun
    Sésana Leket ASTM F1914 - Lulus - Rata-rata kirang ti 8%
    Watesan Beban Statis ASTM-F-970 Lulus 1000psi
    Sarat pikeun Grup Paké pr EN 660-1 Thickness Loss 0.30<I<0.60 prEN 660-2 Volume Los 7.5<F <15.0
    Résistansi Slip ASTM D2047 - Lulus -> 0,6 Baseuh, 0,6 Garing
    Lalawanan kana Lampu ASTM F1515 - Lulus - ∧E ≤ 8
    Lalawanan kana Panas ASTM F1514 - Lulus - ∧E ≤ 8
    Paripolah Listrik (ESD) EN 1815: 1997 2,0 kV nalika diuji jam 23 C + 1 C
    Panaskeun Underfloor Cocog pikeun dipasang dina handapeun pemanasan lantai.
    Ngagulung Saatos Paparan Panas EN 434 <2mm lulus
    Eusi Vinil didaur Kira-kira 40%
    Daur ulang Tiasa didaur deui
    Garansi Produk 10-Taun Komérsial & Perumahan 15 Taun
    Floorscore Certified Sértipikat Disayogikeun Kana Paménta
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    PRODUK Hubungan