3D nilon dicitak Karpét Kotak YH Series

Pedaran pondok:

Ngaran mérek

DEWÉ

Kategori

Kotak karpét / Karpét Kantor / Karpét Modular

Séri

YH

Aplikasi

Gedong perkantoran, ruang tunggu bandara, hotél, bank, apartemen, ruang paméran, masjid, Gereja, rohangan konperénsi, lobi, lorong, koridor, kasino, réstoran sareng daérah umum sanés.

Bahan

Nyanggakeun PVC
Serat benang 100% Nilon

Detil Produk

Paparan Warna

Pamasangan

Parameter Téknis

Tanda Produk

Naon Kotak Karpét?

Karpet Kotak biasana dikenal salaku "Patch Carpet," anu mangrupikeun jinis bahan paving anyar kalayan bahan komposit elastis salaku patukang tonggong sareng potong kotak. Ayeuna Karpét Kotak seueur dianggo, sapertos kantor, kamar konperénsi, hotél, sakola, bandara sareng daérah sanés anu patalimarga langkung padet

carpet-(3)

Struktur

carpet--TILES-STRUCTURE

Aya sabaraha jinis Kotak Karpét?

Numutkeun pola warna, éta dibagi kana karpét jacquard sareng karpét warna polos;

Numutkeun kana bahan permukaan karpét, éta tiasa dibagi kana nilon karpét nilon sareng ubin karpét pp;

Numutkeun kana bahan tukangeun handap, éta tiasa dibagi kana Pvc deui, Non-anyaman Poliéster deui, Bitumen deui.

Numutkeun ukuranana tiasa dibagi kana papan karpét sareng ubin karpét.

carpet-(4)

Naon ciri masing-masing jinis ubin karpét?

Fitur Kotak Karpét Nylon langkung lemes sareng ngagaduhan daya tahan anu saé. Éta cocog pikeun daérah anu padet. Saatos beberesih, permukaan karpét sakumaha énggal. Kahirupan jasa kira-kira lima nepi ka sapuluh taun. Sababaraha diantarana tiasa lulus tés perlindungan tingkat B1 seuneu. Réréncangan parantos nganggo ubin karpet nilon DEGE Brand, anu parantos dianggo salami opat taun sareng masih dina kaayaan anu saé.

Nanging, Kotak Karpét polipropilén lemah dina daya tahan, nyeureud kana keuna, henteu gampang nyerep cai, umur layanan anu pondok, sareng penampilan anu henteu saé saatos diberesihan. Umur jasa nyaéta tilu dugi ka lima taun sareng hargana langkung handap tibatan ubin karpet nilon. Kotak Karpét Polipropilén ngagaduhan seueur pola sareng dianggo ku konsumén anu sering robih.

carpet-(5)

Naon kaunggulan Carpet Tiles?

carpet-(6)1. Kotak karpét tiasa janten kombinasi pola, sareng kreativitasna ogé tiasa wenang. Éta tiasa nyiptakeun pangaruh visual sacara umum tina karpét numutkeun ka anu gaduh karepna atanapi gaya tempat anu khusus ngalangkungan kolokasi kréasi warna anu béda, pola sareng tékstur. Éta henteu ngan ukur tiasa nampilkeun rasa alami anu santai, saderhana sareng santai, tapi ogé nunjukkeun ketat, Téma luar angkasa anu rasional sareng biasa ogé tiasa milih gaya modéren anu nyorot kana tren éstétis sapertos avant-garde sareng kapribadian.

2. Kotak karpét cocog pikeun disimpen, dimuat sareng dibongkar, diangkut sareng diaspal. Spésifikasi arus utama tina kotak karpét nyaéta 50 * 50cm sareng 20 lembar / karton. Dibandingkeun sareng karpét lengkep, éta henteu meryogikeun loading mékanis mékanis propésional, ogé henteu meryogikeun tanaga tanaga ageung pikeun ngangkutana, sumawonna sesah lebet kana lift. Ku alatan éta, éta khusus cocog pikeun paving gedong luhur. Ditambah ku spésipikasi anu tepat sareng rakitan anu merenah, éta tiasa ningkatkeun pisan efisiensi paving.

3. Kotak karpét gampang dijaga. Kotak karpét tiasa diperbarui iraha waé sareng dimana waé kalayan paménta. Gampang dijaga, bersih sareng ngagentos. Pikeun karpét kuadrat anu rusak sareng lokal, anjeun ngan ukur kedah nyandak sareng ngaganti atanapi ngabersihkeun hiji-hiji. Henteu kedah diperbarui salaku karpét lengkep, anu ngahémat hariwang, usaha sareng artos. Salaku tambahan, anu gampang dibongkar sareng dirakit tina kotak karpét nyayogikeun pangropéa pikeun waktos-waktos kabel sareng peralatan jaringan pipa handapeun taneuh.

4. Karakteristik karpét kuadrat gaduh performa khusus tahan cai sareng uap-uap anu penting, ku sabab éta cocog pikeun paving ground ground atanapi wangunan jero taneuh. Dina waktos anu sasarengan, ubin karpét ogé ngagaduhan tahan seuneu anu alus, sipat antistatik sareng stabilitas dimensi anu hadé sareng ingetan penampilan.

Karpét Kotak Kauntungannana

carpet-tiles-advantage

Gambar Detil

YH01
YH-01
YH-02
details

Spesifikasi Kotak Karpét

Ngaran mérek

DEWÉ

Kategori

Kotak karpét / Karpét Kantor / Karpét Modular

Séri

YH

Aplikasi

Gedong perkantoran, ruang tunggu bandara, hotél, bank, apartemen, ruang paméran, masjid, Gereja, rohangan konperénsi, lobi, lorong, koridor, kasino, réstoran sareng daérah umum sanés.

Bahan

Nyanggakeun PVC
Serat benang 100% Nilon

Pangwangunan

Tihang gelung

Metode ngalelep

100% Solusi Dicelup

Jangkungna tihang

3-8mm

Beurat tumpukan

300-900g / sqm

Desain

Saham / Ngepaskeun numutkeun paménta konsumén

Ukuranna

50cm * 50cm, jsb.

Kasaluyuan

Paké Kontrak beurat
MOQ Ngaropea: 1000sqm

Ngepak

Tanpa Pallet Paket: Dipak dina karton; Kalayan Pallet Paket: Dipak dina karton nganggo palét kai handapeun sareng segel plastik.
Tanpa Paket Pallet: 20PCS / CTN, 5sqm / ctn, 900CTns / 20ft, 4500sqm / 20ft (22kgs / ctn); Kalayan Paket Pallet: 20ft: 20PCS / CTN, 5sqm / ctn, 56ctns / pallet, 10pallets / 20ft, 560ctns / 20ft, 2800sqm / 20ft (22kgs / ctn)

Palabuhan

Shanghai

Waktos pangiriman

10-25 dinten damel saatos nampi setoran

Pamayaran

30% T / T sateuacanna sareng 70% T / T dina 7 dinten saatos nampi salinan B / L) / 100% L / C anu teu tiasa dibalikkeun dina tetempoan, pamayaran Paypal jsb.

Kumaha Pasang Kotak Karpét?

Sacara umum, beurat tihang ubin karpét sakitar 500-900 gram per méter pasagi, sareng beurat karpét kandel sareng kandel langkung luhur. Ku alatan éta, simpangan beurat anu disababkeun ku permukaan karpét gampang dibédakeun ku panon taranjang. Metoda tés ieu dugi ka ngabandingkeun karpét bahan anu sami

carpet-(7)

Kumaha carana nangtoskeun kualitas Kotak Karpét?

Sacara umum, beurat tihang ubin karpét sakitar 500-900 gram per méter pasagi, sareng beurat karpét kandel sareng kandel langkung luhur. Ku alatan éta, simpangan beurat anu disababkeun ku permukaan karpét gampang dibédakeun ku panon taranjang. Metoda tés ieu dugi ka ngabandingkeun karpét bahan anu sami

carpet-(1)

Tipe Desain Balik

carpet-tiles-back-design
carpet-tiles-back-advantage

Daptar Kemasan Kotak Karpét

Daptar Kemasan Kotak Karpét
Séri Ukuran / PCS PCS / CTN SQM / CTN KGS / CTN Kuantitas / 20ft (Tanpa Paket Pallet) Kuantitas / 20ft (Kalayan Paket Pallet)
DT 50 * 50cm 24 6 22 800ctns = 4920sqm 64ctns / pallet, 10pallets = 640ctns = 3840sqm
DS 20 5 18 800ctns = 4000sqm 56ctns / pallet, 10pallets = 560ctns = 2800sqm
TH / YH 24 6 26.4 800ctns = 4920sqm 64ctns / pallet, 10pallets = 640ctns = 3840sqm
DL800 / DL900 / DX / DM / DK 24 6 18 800ctns = 4920sqm 64ctns / pallet, 10pallets = 640ctns = 3840sqm
DA100 / DA600 / DA700 20 5 19.8 800ctns = 4000sqm 56ctns / pallet, 10pallets = 560ctns = 2800sqm
DA200 / CH 20 5 21.5 800ctns = 4000sqm 56ctns / pallet, 10pallets = 560ctns = 2800sqm
DE6000 20 5 17.6 800ctns = 4000sqm 52ctns / pallet, 10pallets = 520ctns = 2600sqm
DH2000 / DF3000 / DY7000 20 5 19.7 800ctns = 4000sqm 40ctns / palét, 10 palét = 400ctns = 2000sqm
NA 26 6.5 18 800ctns = 5200sqm 64ctns / pallet, 10pallets = 640ctns = 4160sqm
BÉB BEV / BMA 24 6 18 800ctns = 4920sqm 64ctns / pallet, 10pallets = 640ctns = 3840sqm
PRH 24 6 20 800ctns = 4920sqm 64ctns / pallet, 10pallets = 640ctns = 3840sqm
PEO PNY / PHE PSE 100 * 25cm 26 6.5 20 800ctns = 5200sqm 64ctns / pallet, 10pallets = 640ctns = 3840sqm

Prosés Produksi Kotak Karpét

1-Loom-Machine

1 Mesin Loom

4-Cutting

4 Motong

2-Gluing-Machine

2 Gluing Mesin

5-Warehouse

5 Gudang

3-Backing-Machine

3 Mesin Nyokong

6-Loading

6 Ngamuat

Aplikasi

application-(1)
application-(3)
application-(2)
application-(4)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • about17Pamasangan Kotak Karpét Methord
    carpet-tiles-Installation-Methord

    1. Buka stiker karpét teras pasang stiker karpét 1/4 handapeun ubin karpét
    2. Pasang ubin karpét kadua di sagigireun anu munggaran numutkeun léngkah 1
    3. Pasang ubin karpét anu sanésna-ujungna dugi ka juru
    4. Pencét gabungan saatos bérés instalasi ubin karpét

     

    about17Pitunjuk Pasang Karpét

    carpet-tiles-installation-direction

    Aya panah panunjuk dina tonggong ubin karpét, ngagambarkeun arah tufting anu sami dina permukaan karpét. Nalika peletakan, perhatoskeun konsistén arah panah. Sanajan jumlah warna anu sami mangrupikeun angkatan anu sami, ngan ukur ubin arah peletak sadayana sami, moal aya bédana visual Ku sabab éta, karpét anu dirakit tiasa ngahontal pangaruh visual tina karpét ageung-digulung umum. Pikeun khusus atanapi numutkeun karakteristik pola permukaan karpét tinangtu (sapertos permukaan karpét bergaris biasa), éta ogé tiasa diteundeun nangtung atanapi henteu teratur.

     

    carpet-tiles-Technical-Parameters

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    PRODUK Hubungan