30mm Jukut Héjo Pengetahuan Alam

Pedaran pondok:

Barang Lansekap Ponggawa Jukut
Warna LGL03-01, LGD03-01, LGL04-01, LGD04-01// PGD01-01
Jenis Benang PE + PP/ PP
Jangkungna tihang 20mm, 25mm, 30mm, 35mm, 40mm, 50mm, 60mm, jsb.// 6mm-15mm
Laju ngaput 120stiches / m- 200stiches / m.// 200stiches / m-300stiches / m
Gauge 3/8 inci // 3/16 inci

Detil Produk

Paparan Warna

Pamasangan

Parameter Téknis

Tanda Produk

Kumaha ngajaga jukut ponggawa

Dibandingkeun sareng jukut alami, biaya perawatan sareng perawatan jukut jijieunan langkung handap, tapi pangropéa sareng pangropéa anu leres tiasa langkung manjangan umur palayanan sareng éstétika jukut ponggawa.

Siklus pangropéa tina jukut jieunan henteu kedah unggal dinten, tapi kedah nuturkeun sarat dasar ieu. Mimiti, jaga situs tetep bersih sareng rapih, bersih rutin, atanapi tempatkeun kaléng sampah anu cekap pikeun méréskeun masalah ieu. Kadua, tanda "Henteu Udud" sareng "Henteu Kadaharan" bakal dipasang dina tempat éta. Katilu, upami aya masalah sareng padang rumput hejo, perbaiki dina waktosna.

Diberesihkeun sareng ngadekamin jukut ponggawa:
1.Anggo sapu lemes-bulu kanggo meresihan keretas kertas, daun sareng sekam sareng runtah anu tiasa ditembus anu sanésna, teras bilas ku cai bersih, sareng akhirna usap deui ku anduk nyerep.
2.Anggo sikat anu sesah pikeun nyisiran filamen jukut unggal dua minggu, sareng sisir filamen jukut dina arah anu sabalikna dina arah anu dituangna.
3.Disarankeun bolu dicelupkeun kana perchlorethylene pikeun ngaleungitkeun seuseueurna noda, sapertos lipstik, minyak anu tiasa didahar, tar, cet, cet, jst.
4.Kumaha carana ngubaran jamur atanapi jamur dina rumput ponggawa? Anjeun tiasa tuang 1% hidrogén péroxida kana cai, soak tuntas dina cai saatos ngusap.

Éta ogé penting pikeun parios rumput tiruan sacara teratur, saatos anjeun ngalaksanakeun pangropéa sareng pangropéa. Anu mimiti, anjeun kedah taliti mariksa naha éta leupas, naha handapeun gambut rusak, robek, diduruk, sareng sajabana Upami anjeun mendakan tempat anu ageung karuksakan, mangga kontak perusahaan propésional pikeun dirobih dina waktosna. Titik kadua anu kedah diperhatoskeun, upami aya hujan ageung atanapi beberesih, éta tiasa nyababkeun leungitna ngeusian, anjeun kedah naburkeun sababaraha partikel karét pikeun ngeusianana.

Struktur

artificial-grass-Structure

Pangropéa Turf jieunan

Artificial-Turf-constrution

Ukuranna

Artificial-Turf-size

Kauntungan Jukut Jieunan

carpet-tiles-advantage

Spesifikasi Jukut Sepak Bola

Barang Lansekap Ponggawa Jukut
Warna LGL03-01, LGD03-01, LGL04-01, LGD04-01// PGD01-01
Jenis Benang PE + PP/ PP
Jangkungna tihang 20mm, 25mm, 30mm, 35mm, 40mm, 50mm, 60mm, jsb.// 6mm-15mm
Laju ngaput 120stiches / m- 200stiches / m.// 200stiches / m-300stiches / m
Gauge 3/8 inci // 3/16 inci
Dtex 8800, 9500 // 1800
Nyanggakeun PP+ SBR, PP + NET + SBR, PP + NET + GANDA SBR //PP + SBR, PP + Bulu + SBR
Gulung panjangna 25m atanapi ngarobih
Lebar ngagugulung 2m, 4m
Pakét Dibungkus dina pipa kertas diaméterna 10cm, ditutupan ku kaén PP
Syarat infill NO
Aplikasi bentang, panggunaan luang, TK
Garansi 8-10taun
Waktos pangiriman 7-15 poé
Sértipikat ISO9001 / ISO14001 / CE / SGS, jsb.
Ngunggah Kuantitas 20 'GP: sakitar 3000-4000sqm; 40HQ: perkawis 8000-9000qm

Gambar Detil

Synthetic-Grass-quality

Tipe Desain Balik

artifical-grass-green-back
artifical-grass-black-back

Pamariksaan Kualitas

waterproof--artificial-grass

Super tahan cai perméabel

high-density-artificial-grass

Kapadetan tinggi sareng langkung awét

natural-artifical-grass

Alam sareng lingkungan ramah 

Fire-prevention-artificial-turf

Super seuneu tahan

Prosés produksi jukut jieunan

1-artificial-grass-Yarn-Making

1 jukut jieunan Benang

4-Turf-Weaving

4 Tenun Turf

7-Finished-Turf

7 Bérés Turf

2-Finished-Yarn

2 Bérés Benang

5-Semi-finished-Turf

5 Turah-turun Turf

8-artificial-turf-Package

8 Paket jukut jijieunan

3-Turf-Rack-2-(2)

3 Turf Rak 2

6-Backing-Coating-and-Drying

6 Nyokong Lapisan sareng Pangeringan

9-artificial-grass-Warehouse

9 Gudang jukut ponggawa

Pakét

Pakét Jukut Jukut

artificial-grass-Bag-Package

Paket Jukut Turf Ponggawa

artificial-grass-carton-package
artificial-turf-box-package
4
grass-mat-package

Nguatkeun Jukut Turf

grass-package
artificial-turf-package
artificial-grass-package

Aplikasi

4-ARTIFICIAL-GRASS
football-grass
home-Synthetic-Lawn
5-ARTIFICIAL-GRASS
garden-Synthetic-Lawn
office-Synthetic-Lawn

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • about17Léngkah Instalasi

    Installation-diagram-of-basketball-court-1 Installation-diagram-of-basketball-court-2 Installation-diagram-of-basketball-court-3 Installation-diagram-of-basketball-court-4 Installation-diagram-of-basketball-court-5 Installation-diagram-of-basketball-court-6 Installation-diagram-of-basketball-court-7 Installation-diagram-of-basketball-court-8 Installation-diagram-of-basketball-court-9 Installation-diagram-of-basketball-court-10 Installation-diagram-of-basketball-court-11

    about17Alat Instalasi

    install-artificial-grass-tool

    Karakteristik Nilai Tés
    Jukut sintétik pikeun Lansekap
    Lebar Gulung Standar: 4m / 2m ASTM D 5821
    Panjang Gulung Standar: 25m / 10m ASTM D 5822
    Densitas Linear (Denier) 10.800 Gabungan ASTM D 1577
    Kandel Kandel 310 Mikron (mono) ASTM D 3218
    Kakuatan regangan 135 N (mono) ASTM D 2256
    Tihang Beurat * 10mm-55mm ASTM D 5848
    Gauge 3/8 inci ASTM D 5826
    Jahitan 16 s / 10cm (± 1) ASTM D 5827
    Kapadetan 16.800 S / Sq.m ASTM D 5828
    Résistansi Seuneu  Efl ISO 4892‐3: 2013
    Stabilitas UV: Siklus 1 (Skala Abu-abu 4‐5) ISO 105 ‐ A02: 1993
    Pabrikan serat kedah tina sumber anu sami
    Spésifikasi di luhur mangrupikeun nominal. * Nilai nyaéta +/- 5%.
    Rengse Tihang Jangkungna * 2 ″ (50mm) ASTM D 5823
    Beurat Produk (total) * 69 oz./yd2 ASTM D 3218
    Beurat Nyokong primér *  7.4 oz./yd2 ASTM D 2256
    Beurat palapis sekundér ** 22 oz./yd2 ASTM D 5848
    Lebar lawon 15 ′ (4,57m) ASTM D 5793
    Gauge gauge 1/2 ″ ASTM D 5793
    Candak Kakuatan Cimata 200-1b-F ASTM D 5034
    Ngiket Tuft > 10-1b-F ASTM D 1335
    Infill (Keusik)  3,6 pon Pasir Silika Teu aya
    Infill (Karét)  2 lbs. Karét SBR Teu aya
    Pad Underlayment Trocellen Progame 5010XC
    Kacuali dimana nyatet salaku minimum, spésifikasi di luhur nominal.
    * Nilai nyaéta +/- 5%. ** Sadaya nilai +/- 3 oz./yd2.
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    PRODUK Hubungan