100% Panél Tembok Mandi Waterproof Cladding - Tekstur Kayu

Pedaran pondok:

Naon Keuntungan Panel Panél Cladding?

1. Héjo sareng perlindungan lingkungan

Bahan baku anu dianggo dina permukaan produk nyaéta bahan anu ramah lingkungan. Kamar anu dipasang ramah lingkungan sareng raoseun. Upami kamar dipapaésan sacara gembleng, teu aya prosés ngalukis. Ieu ngajawab masalah waktos bahan hiasan sareng bau cet. Upami anjeun masang dinten ayeuna, anjeun tiasa ngalih énjing, anu ngirit pisan waktos.

2, instalasi gampang

Dibandingkeun sareng bahan hiasan tradisional, panel témbok terpadu tiasa dipasang gancang pisan. Permukaan témbok tradisional kedah teras-terasan dicét kalayan bubuk dempul sareng cet, sedengkeun panel témbok terpadu umumna ngan ukur kedah dipasang langsung. Témbok henteu peryogi pangubaran naon waé sareng tiasa dipasang langsung. Di imah atos.

3, waterproof sareng Uap-buktina

Iklim anu beueus di beulah kidul ngajadikeun rohangan langkung lembab. Témbok anu nganggo ubin keramik atanapi cet bakal nunjukkeun seueur noda cai, sareng panel témbok terpadu tiasa ngajantenkeun prosés garing salami lami.

4, gampang digosok tanpa deformasi

Téknologi komposit poliuretan anu dianggo dina permukaan témbok terpadu gaduh pangaruh teu aya deformasi sareng henteu sepuh saatos produkna kabentuk. Wallboard terpadu diolah ku prosés palapis suhu luhur, anu ngagaduhan fungsi tahan cai sareng kalembaban-buktina alus teuing. Noda tiasa dicabut ngan ku cara ngagosok lembut, sareng lumayan saderhana pikeun dibersihkeun.

 


Detil Produk

Paparan Warna

Pamasangan sareng aksés

SPESIFIKASI Téknik

Tanda Produk

Interior Wpc Wall Panel sareng SPC Wall Panel Efek gambar pikeun Background Wall

Naon panel pvc?

Kalayan kamekaran sains sareng téknologi, bahan hiasan interior janten beuki seueur high-end sareng dirobih. Diantarana, pamekaran panel langkung luar biasa, sareng panel-PVC PANEL khusus diturunkeun, anu seueur namina, sapertos panel wpc pvc, gancang masang témbok témbok wpc sareng sajabina, produkna mangrupikeun jinis hiasan témbok anu énggal. bahan didamel nganggo bahan pvc salaku bahan baku sareng prosés pilem permukaan. Ayeuna, panel témbok pvc laun ngagentos bahan bangunan témbok tradisional. Munculna panel témbok tiasa dibentuk ku sababaraha cara. Cara anu paling umum nyaéta téhnik hiasan sapertos syuting hiasan sareng percetakan 3D.

PVC PANEL tiasa dibagi kana V sareng kelim datar dina sendi. Bagian tukangna didesain nganggo piring datar sareng alur anti slip. Lebar na 400mm sareng 600mm.

Kaunggulan Panel Pvc Wall, pikeun minuhan panggunaan tempat-tempat komérsial sareng domestik:
1. Perlindungan lingkungan, hemat énergi, tiasa dianggo deui, 100% bébas tina formaldehida sareng bahan-bahan anu ngabahayakeun sanés.
2. Uap-anti, anti korosi, seuneu-buktina sareng serangga-buktina.
3. Kakuatan gantung anu kuat, 30 titik gantung hiji-titik, tiasa dianggo pikeun ngagantung beban dina sababaraha waktos.
4. Éndah sareng gampang dibersihkeun sareng dijaga.
5. Kateguhan anu saé, beurat entéh, panjang tiasa dipotong sawenang-wenang tanpa rugi sareng runtah
6. Cetakan sapotong, gampang dipasang, periode konstruksi pondok, henteu aya sarat pikeun lingkungan konstruksi.

jiegou
icon

Kelir Ganda

yanse

Ukuranna

CHICUN

Gambar Detil

details-(1)details-(2)details-(3)details-(4)details-(5)details-(6)details-(7)details-(8)

Gabungan Tyle

pinjie

Spésifikasi

Ngaran Produk Interior Wpc Wall Cladding
Merek DEWÉ
Kodeu Hs 3925900000
Modél  Panel Tembok Tekstur Kayu
Ukuranna  400 * 8mm
Lenghth 2,8 Méter atanapi atanapi Disesuaikan
Beungeut Pilem Pvc Laminated
Bahan SPC: Batu Pvc Composite. Bubuk résin PVC, bubuk kalsium ringan sareng bahan bantu sanés
Warna Ek, Emas, Mahoni, Jati, Cedar, Beureum, Abu-abu klasik, kenari Hideung
Urutan minimum Kontainer 20ft lengkep, 500 méter per Warna
Pakét Kanton standar
Nyerep cai Kirang ti 1%
Tingkat tahan seuneu- Tingkat B
Istilah pamayaran 30% T / T sateuacanna, sésana 70% mayar sateuacan kintun
Mangsa pangiriman Dina waktos 30 dinten
Babasan Warna sareng ukuranana tiasa dirobih numutkeun pamundut pelanggan
Aplikasi 

 

 

Kauntungan

 

 

 

Hotel, gedong komersial, rumah sakit, sakola, dapur bumi, kamar mandi, hiasan interior sareng sajabina
1) stabilitas Diménsi, umur panjang, raos alami
2) Résistansi pikeun buruk sareng rengat
3) Mantep dina kisaran suhu anu lega, tahan cuaca
4) Uap tahan, seuneu nyebarkeun low
5) tahan dampak tinggi
6) Pinunjul sekrup sareng ingetan kuku
7) Ramah lingkungan, didaur ulang
8) Jembar rupa-rupa réngsé sareng penampilan
9) Gampang dihasilkeun sareng gampang didamel
10) Teu ngandung bahan kimia toksik atanapi pengawet

Kauntungan

A. 100% Waterproof
B. Ramah Lingkungan
C. Ngalenyepan Sora
A. 100% Waterproof

bu-(5)

B. Ramah Lingkungan

grain-(1)

C. Ngalenyepan Sora

grain-(4)

Gambar Barang Rengse

Aplikasi

application-(1)
application-(4)
application-(3)
application-(2)

Proyék


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • parts (3) parts (2)

    about17Pamasangan Panel témbok

    parts-(8) parts-(1)parts (7)

    Cara 1: Paku panel témbok langsung kana témbok ngalangkungan gumpalan logam

    Cara 2: Pasang tombol dina témbok heula, sareng langsung paku témbok kana téél kana klip logam

     

    Cara 3: Paku panel témbok kana témbok langsung nganggo senapan kuku hawa

    about17Desain sareng Pamasangan Asesoris Panel Dinding

    parts (5) 1 2

    Tip instalasi:

    Lereskeun Pvc Buckle dina témbok heula, teras pasang aksésoris kana pvc Buckle

    Karakteristik Tés Spesifikasi sareng Hasil
    Kasadaran ASTM F2055 - Lulus - 0,020 in. Max
    Ukuran sareng Toléransi ASTM F2055 - Lulus - +0.015 dina per suku linier
    Kandel ASTM F386 - Lulus - Nominal +0.006 di.
    Kalenturan ASTM F137 - Lulus - ≤1.1 in., Henteu aya retakan atanapi rusak
    Stabilitas Diménsi ASTM F2199 - Lulus - ≤ 0,025 in per suku linier
    Ayana Logam beurat / Henteu EN 71-3 C - Minuhan Spesifikasina. (Lead, Antimon, Arsenic, Barium, Cadmium, Chromium, Mercury and Selenium).
    Résistansi Generasi Haseup EN ISO 9239-1 (Flux Kritikal) Hasil 9.2
    Résistansi Generasi Haseup, Modeu Non-Flaming EN ISO
    Kaseueuran ASTM E648- Kelas 1 Peunteun
    Sésana Leket ASTM F1914 - Lulus - Rata-rata kirang ti 8%
    Watesan Beban Statis ASTM-F-970 Lulus 1000psi
    Sarat pikeun Grup Paké pr EN 660-1 Thickness Loss 0.30<I<0.60 prEN 660-2 Volume Los 7.6<F <15.0
    Résistansi Slip ASTM D2047 - Lulus -> 0,6 Baseuh, 0,6 Garing
    Lalawanan kana Lampu ASTM F1515 - Lulus - ∧E ≤ 9
    Lalawanan kana Panas ASTM F1514 - Lulus - ∧E ≤ 9
    Paripolah Listrik (ESD) EN 1815: 1997 2,0 kV nalika diuji jam 23 C + 1 C
    Panaskeun Underfloor Cocog pikeun dipasang dina handapeun pemanasan lantai.
    Ngagulung Saatos Paparan Panas EN 434 <1.8mm lulus
    Eusi Vinil didaur Kira-kira 40%
    Daur ulang Tiasa didaur deui
    Garansi Produk 10-Taun Komérsial & Perumahan 15 Taun
    Floorscore Certified Sértipikat Disayogikeun Kana Paménta
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    PRODUK Hubungan