Ngeunaan Perusahaan

DEGE mangrupikeun Suplai Sakalieun Lantai sareng Tembok Solusi Anjeun.

Diadegkeun di Kota Changzhou, Propinsi Jiangsu di 2008, Museurkeun kana panilitian, pamekaran, produksi sareng penjualan bahan lantai sareng tembok.

Warta

  • Rising Star of Home Decor ——- Interior WPC Wall Panels

    Panel témbok komposisi kai-plastik (WPC) dipikacinta pisan ku palanggan kusabab performa anu unggul, résistansi kana retakan sareng deformasi, sareng sajabana Naon Panel Tembok WPC? Pinding témbok kai-plastik henteu gampang dibentuk, tahan lembab, buktina serangga, gampang dibersihkeun, ...

  • Naon Anu Kedah Anjeun Terang Ngeunaan Kotak Dek Komposit

    Seri DIY decking kai-plastik nunjukkeun gaya anu hébat sareng sosok leutik, anu langkung cocog pikeun paving di palataran atanapi balkon. Mimiti, hayu urang tingali dina gaya produk: Ieu ...

  • Naha Kaseueuran Jalma Milih Lantai SPC?

    Lantai plastik batu SPC didamel tina polimér polvinil klorida sareng résin salaku bahan baku utama. Saatos palastik suhu luhur tina lambaran anu diekstrusi, opat rolénna kalénder sareng manaskeun warna pilem decora ...

  • Naon WPC Cladding & Kumaha Cara Makéna?

    WPC cladding mangrupikeun istilah arsitéktur. Éta ogé bahan wangunan anu ramah lingkungan anu utamina dianggo di luar ruangan. Pelapisan tiasa ningkatkeun insulasi sareng estetika gedong. Salah sahiji kaunggulan pangbadagna tina claddi ...